background img
banner
banner

Δήλωση του Ιάσονα Φωτήλα για τα νέα στελέχη του κεντρικού οργανωτικού σχήματος της Νέας Δημοκρατίας

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλα τα νέα στελέχη του κεντρικού οργανωτικού σχήματος της Νέας Δημοκρατίας. Τα νέα αυτά πρόσωπα είναι η απόδειξη πως η παράταξή μας ανοίγεται στην κοινωνία και στους πολίτες.
Συγχαρητήρια στον Γιάννη Μάκκα ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα στην θέση του αναπληρωτή Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στον Ιωάννη Κούρτη ο οποίος τοποθετήθηκε στη θέση του αναπληρωτή Γραμματέα στη Γραμματεία Εργαζομένων στον Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα και, τέλος, στον Παναγιώτη Πλώτα ο οποίος αναλαμβάνει χρέη αναπληρωτή Γραμματέα στη Γραμματεία Επιστημονικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας.
Τρείς νέοι άνθρωποι με όραμα και ελπίδα, τρείς άξιες επιλογές με βαθειά επίγνωση των δυσκολιών που αντιμετωπίζει η χώρα, οι οποίοι θα αγωνιστούν δίπλα στον Πρόεδρό μας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για να κερδίσουμε τη μάχη της οπισθοδρόμησης και της αβεβαιότητας που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας.
Εύχομαι ολόψυχα σε όλους καλή δύναμη και είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθούν με συνέπεια και υπευθυνότητα στα νέα τους καθήκοντα.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr