background img
banner
banner

Θα καθυστερήσουν τα διόδια με το χιλιόμετρο

ΚΑΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΣΕΛΙΑΝΙΤΙΚΩΝ

Παρά τις διαβεβαιώσεις που είχε πάρει από την Ολυμπία οδό, αλλά  και από το αρμόδιο υπουργείο, ότι το πρόβλημα που έχει προκύψει με τα διόδια στον Ελαιώνα θα λυθεί άμεσα, προχθές ο δήμαρχος ενημέρωσε πως τα πράγματα θα καθυστερήσουν.

Ο Θανάσης Παναγόπουλος προσπάθησε κατά το παρελθόν να πετύχει μείωση διοδίων για τους κατοίκους της Αιγιάλειας, αφού σήμερα για να πας και να έρθεις από το Αίγιο στην Ακράτα από τη νέα εθνική οδό κοστίζει 6,40 ευρώ, ποσό ιδιαίτερα υψηλό για τις καθημερινές μετακινήσεις των κατοίκων της περιοχής. Ακόμα και η καταβολή του μισού αντιτίμου, αν η επιστροφή γίνει εντός τεσσάρων ωρών, δεν ήταν αρκετή για να μετριάσει τις αντιδράσεις.

Έτσι το μέτρο που εξήγγειλε το υπουργείο για χρεώσεις με το χιλιόμετρο, φάνηκε ως η ιδανική λύση για το πρόβλημα με τα διόδια του Ελαιώνα, που κόβουν την Αιγιάλεια στη μέση.

Όπως   ενημερώθηκε ο δήμαρχος, το ηλεκτρονικό σύστημα που χρειάζεται για να λειτουργήσει το νέο μοντέλο χρήσης των διοδίων θα εγκατασταθεί σε ένα χρόνο, έτσι τα ακριβά διόδια θα παραμείνουν και το 2019.

Εν τω μεταξύ ο δήμαρχος έγινε δέκτης αντιδράσεων των κατοίκων της Δυτ. Αιγιάλειας, μετά τις φήμες για πλευρικό σταθμό διοδίων στα Σελιανίτικα.

Ο Θανάσης Παναγόπουλος επικοινώνησε με την “Ολυμπία Οδό”, όπου τον καθησύχασαν ότι δεν υφίσταται τέτοιο θέμα.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr