background img
banner
banner

Με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 2.200 παιδιών Δημοτικών Σχολείων

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

Περισσότερα από 2.200 παιδιά Δημοτικών Σχολείων από Αχαΐα και Ηλεία συμμετείχαν στο θεματικό πάρκο σε Πάτρα και Πύργο που συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας και την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης.
Την έναρξη πραγματοποίησαν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας Ταξίαρχος Νικόλαος Κοτρωνιάς, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης κ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος και ο Διευθυντής Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ. Νικόλαος Νομικός.
Το Θεματικό Πάρκο θα φιλοξενηθεί στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου μέχρι και τις 22 Φεβρουαρίου 2019 και θα συνεχίσει το ταξίδι του σε Ναύπακτο, Μεσολόγγι, Αίγιο και Κλειτορία.
Το Θεματικό Πάρκο περιλαμβάνει τέσσερις βιωματικές – διαδραστικές δραστηριότητες, σχεδιασμένες με σύγχρονα πρότυπα εκπαίδευσης, ώστε να δημιουργούν τα κατάλληλα ερεθίσματα στα παιδιά για τον Εθισμό και τους Κινδύνους στο Διαδίκτυο: Πιο συγκεκριμένα οι δραστηριότητες είναι: 1. Τηλεπαιχνίδι τύπου buzzer, με αντικείμενο τον Εθισμό, 2. Κυνήγι Ερωτήσεων και παρουσίαση, με αντικείμενο του Κινδύνους του Διαδικτύου, 3. Τάπητα (έκτασης 20 τ.μ.), «Το Διαδίκτυο», που προσομοιώνει επιτραπέζιο παιχνίδι, 4. Εργαστήριο ζωγραφικής.
Στην τελετή έναρξης παραβρέθηκαν επίσης και 141 μαθητές Δημοτικών Σχολείων με τους Εκπαιδευτικούς που τα συνόδευαν και συμμετείχαν στις δραστηριότητες του Θεματικού Πάρκου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr