background img
banner
banner

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ | 3ΟΣ ΌΜΙΛΟΣ: Στην Τέμενη τα σπουδαία: Αστέρας – Αιγείρα / Ακράτα

ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ 4ΑΔΑΣ

Εκείνο το παιχνίδι που ξεχωρίζει για την ερχόμενη 17η αγωνιστική, είναι αυτό της Τέμενης ανάμεσα στον γηπεδούχο Αστέρα και την Αιγείρα / Ακράτα.
Για τους γηπεδούχους το ζητούμενο είναι η αναρρίχηση στις πρώτες θέσεις, για τους φιλοξενούμενους να διατηρηθούν στην πρώτη θέση.
-Τα Καλάβρυτα δεν έπαιξαν την Τετάρτη στην αγωνιστική υποχρέωση που είχαν για το κύπελλο, θα εξαρτηθεί από τον καιρό αν θα παίξουν την Κυριακή με τον Ολυμπιακό Ζαρουχλεΐκων. Η συγκεκριμένη συνάντηση είχε προγραμματιστεί για Σάββατο, μετατέθηκε την Κυριακή. -Στο Ρίο ο Αετός ετοιμάζεται για μια ακόμα νίκη απέναντι στην Αργυρά, σε παιχνίδι που κρύβει κάποιο ποσοστό δυσκολίας.
-Μπήκε για τα καλά στην 4άδα η Φλόγα Ροδιάς, μπορεί να «στεριώσει» εκεί, αφού πρώτα ξεπεράσει νικηφόρα στην έδρα της, τον αγώνα με το Άνω Καστρίτσι.
-Με προσθαφαιρέσεις στο έμψυχο υλικό της η Δόξα Ελαιώνα, έχει κατά κάποιο τρόπο αλλάξει …ταυτότητα και με τα νέα της …στοιχεία θα υποδεχτεί αύριο τον Κεραυνό 2016.
-Νωρίς θα φύγει για το Ρίο ο Απόλλων, ώστε να βρίσκεται στην ώρα του για την υποχρέωση που έχει απέναντι στην Φλόγα Κ. Καστριτσίου. Στις 12:30 η ώρα έναρξης, άβολη σχετικά για την ομάδα του Αιγίου, να δούμε αν θα καταφέρουν να το εκμεταλλευτούν οι γηπεδούχοι.
-Στο γήπεδο Δημητρόπουλου θα παίξουν τα Σελιανίτικα με τη Αυτόνομη. Μια δεύτερη φετινή νίκη αναζητούν οι γηπεδούχοι, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει ανεβάσει απόδοση τον τελευταίο καιρό.

ΕΠΟΜΕΝΗ 17Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 02/02 -15:30
Δόξα Ελαιώνα – Κεραυνός: Μιχαλόπουλος
Κυριακή 03/02 -15:30
Αστέρας Τεμ- Αιγείρα / Ακράτα: Χρονάς
Καλάβρυτα – Ολυμπιακός: Παλαιολόγος
Αετός Ρίου – Αργυρά: Ταξιάρχης
Φλόγα Ροδιάς – Α. Καστρίτσι: Τηλιγάδας
Σελιανίτικα – Αυτόνομη: Τσιρίνης
12:30 Φλόγα Κ.Κ. – Απόλλων: Καραβασίλης

 

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr