background img
banner
banner

Εκδήλωση παρουσίασης της συνεργασίας

ΓΕΩΤ.Ε.Ε. – ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΧΕΛΜΟΥ – ΒΟΥΡΑΪΚΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία και με την παρουσία πλήθους γεωτεχνικών, εκπροσώπων φορέων και πολιτών, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου η εκδήλωση παρουσίασης της συνεργασίας του Παραρτήματος Πελοποννήσου & Δυτικής Στερεάς Ελλάδας του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. με το Φορέα Διαχείρισης Χελμού-Βουραϊκού.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ. του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. Μενέλαος Γαρδικιώτης, Γεωπόνος. Επίσης, προλόγισε ο Γενικός Γραμματέας της Δ.Ε. του Παραρτήματος Σπυρίδων Σπυρόπουλος, Ιχθυολόγος. Ακολούθησε εισήγηση του Προέδρου του Παραρτήματος Θανάση Πετρόπουλου για το ρόλο του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. και τις παρεμβάσεις του Παραρτήματος σε σημαντικά γεωτεχνικά θέματα καθώς και για τη συνεργασία του Παραρτήματος με το Φορέα Διαχείρισης Χελμού-Βουραϊκού.
Εκ μέρους του Φορέα Διαχείρισης Χελμού-Βουραϊκού, σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Γρηγόρης Ιατρού, Πρόεδρος του Φ.Δ. και Ομότιμος Καθηγητής του Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών ενώ ο Γιώργος Ηλιόπουλος, Αναπληρωτής Καθηγητής Παλαιοντολογίας & Στρωματογραφίας του Τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, παρουσίασε αναλυτικά στοιχεία για το Παγκόσμιο Γεωπάρκο της UNESCO.

Βραβεύσεις

Στα πλαίσια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν δύο βραβεύσεις. Πιο συγκεκριμένα, το ΓΕΩΤ.Ε.Ε. Πελοποννήσου & Δυτικής Στερεάς Ελλάδας βράβευσε την Πρόεδρο του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου Αθηνά Τραχήλη για την προσφορά, την προσωπική της και του Συλλόγου, στην προστασία των αδέσποτων ζώων, της δημόσιας υγείας και την προάσπιση της κτηνοτροφίας και ειδικότερα για τη συνεισφορά του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου στα τραγικά περιστατικά στο Μάτι Αττικής το περασμένο καλοκαίρι.
Η δεύτερη βράβευση αφορούσε στο Τμήμα Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, το οποίο εκπροσωπήθηκε από τον Καθηγητή κ. Ιωάννη Κουκουβέλα, για τη συνεισφορά του Τμήματος στη διατύπωση προτάσεων του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. για την αντισεισμική θωράκιση της Πάτρας και την αντιμετώπιση των κατολισθητικών φαινομένων στην περιοχή «Ναυάγιο» της Ζακύνθου και στον Ταΰγετο.
Η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και την ανταλλαγή ευχών μεταξύ των μελών της Δ.Ε. του Παραρτήματος και των παρευρισκομένων.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr