background img
banner
banner

Έκοψαν πίτα σε όμορφη ατμόσφαιρα

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ «ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ»

Σε μια όμορφη, γιορτινή και ζεστή ατμόσφαιρα, ο Σύλλογος Φίλων Βυζαντινής Μουσικής Αιγιαλείας “Φίλιππος Οικονόμου”, έκοψε προχθές Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας “Νέοι Ορίζοντες” την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, παρουσία αρκετών μελών του, φίλων της βυζαντινής μουσικής και της δημοτικής παράδοσης, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δ.Σ. και ήλθαν για να ευχηθούν για τη νέα χρονιά.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Ανδρέας Τασόπουλος, αφού καλωσόρισε όλους τους παριστάμενους, παρουσίασε επιγραμματικά το σύνολο των δράσεων του Συλλόγου κατά την τελευταία διετία, καθώς και τα μελλοντικά σχέδιά του, ενώ ευχαρίστησε προσωπικά όλους όσοι βοήθησαν στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων που υλοποίησε ο Σύλλογος.
Την πίτα ευλόγησαν ο πρεσβύτερος π. Βασίλειος Νικολόπουλος και ο πρωτοπρεσβύτερος π. Αθανάσιος Λιακόπουλος. Ο π. Βασίλειος, ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη του οποίου οι υποχρεώσεις δεν επέτρεψαν να παραστεί, συνεχάρη το Δ.Σ αλλά και όλα τα μέλη του για την προσφορά τους στην βυζαντινή μουσική και τους ευχήθηκε καλή και ευλογημένη χρονιά γεμάτη από επιτυχίες και ευόδωση των σκοπών του Συλλόγου.

Με μελωδίες…

Στη συνέχεια μέλη της χορωδίας του Συλλόγου, υπό τη διεύθυνση του Βασίλειου Μπίκου, τραγούδησαν μερικά πολύ γνωστά δημοτικά τραγούδια, ολοκληρώνοντας έτσι μελωδικά μια ιδιαίτερα όμορφη εκδήλωση.
Την συνάντηση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων, ο αρχιμανδρίτης π. Ιερόθεος Παπαθανασίου, ο πρωτοπρεσβύτερος π. Δαμιανός Σταυρίδης, ο βουλευτής Αχαΐας Ασημάκης Φωτήλας, η υποψήφια βουλευτής Χριστίνα Αλεξοπούλου καθώς και η Μαρία Οικονόμου, σύζυγος του εκλειπόντος Φίλιππου Οικονόμου, ιδρυτή και χοράρχη του συλλόγου. Τυχερή της ημέρας, ήταν η κ. Ιωάννου, η οποία κέρδισε το φλουρί και έλαβε ως δώρο μια χειροποίητη εικόνα της Παναγίας, προσφορά του μέλους του Δ.Σ. Αργυρής Χριστοδουλοπούλου. Το Δ.Σ., μέσω ανακοίνωσής του, ευχαριστεί όλους τους φίλους του, τόσο αυτούς που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση όσο και όσους το πρόγραμμά τους δεν το επέτρεψε και εύχεται σε όλους καλή χρονιά, υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και υλοποίηση των στόχων που ο καθένας έχει θέσει.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr