background img
banner
banner

Έκοψαν τέσσερις πίτες στην Τέμενη

Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΕΜΕΝΗΣ, Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΕΜΕΝΗΣ “Η ΕΝΩΣΗ” ΚΑΙ  Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΚΟΣ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ 

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου, η Κοινότητα Τέμενης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τέμενης “Η Ένωση” και ο ποδοσφαιρικός και μπασκετικός Αστέρας Τέμενης. Στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου “Η Ένωση”, το κλίμα που επικρατούσε ήταν πανηγυρικό, με τον κόσμο να έχει προσέλθει στο χώρο από νωρίς ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και αρκετά στελέχη δημοτικών – και όχι μόνο – συνδυασμών.

Ο πρόεδροι της κοινότητας και του συλλόγου κ.κ. Μαρίνος και Καριοφύλης αντίστοιχα, απηύθυναν έναν σύντομο χαιρετισμό, αναφερόμενοι στη χρονιά που πέρασε και στις δράσεις που έγιναν και στη συνέχεια πήραν τον λόγο και οι πρόεδροι του Αστέρα, Νίκος Παπαδόπουλος (ποδόσφαιρο) και Γιώργος Χρηστίδης (μπάσκετ). Τις πίτες ευλόγησαν ο ο π. Πέτρος (Τέμενης) και ο π. Σπύρος (Διγελιωτίκων).

Ακολούθησε λαχειοφόρος κλήρωση με πλούσια δώρα, απονομή επαίνων σε μαθητές που αρίστευσαν στη χρονιά που πέρασε και η όμορφη βραδιά ολοκληρώθηκε με παραδοσιακούς χορούς που χόρεψαν τα παιδιά – μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι υποψήφιοι δήμαρχοι Χρήστος Γούτος, Βασιλική Ψυχράμη, και Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος. Οι πρόεδροι του Νομικού Προσώπου Στράτος Βαρδάκης, ο αντιπρόεδρος της ΠΕΣ Νίκος Μιχαλόπουλος, ο πρόεδρος των Διγελιωτίκων Ηλίας Δημητρίου, το μέλος της Δ.Κ. Αιγίου Γιώτα Γκρέμου, η πρόεδρος του Εμπορικού Μαίρη Χρονοπούλου και τα πολιτικά πρόσωπα Χριστίνα Αλεξοπούλου και Γεωργία Ντάτσικα.

 


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr