background img
banner
banner

Ένα… θαύμα η ταινία που προβλήθηκε από την «Διέξοδο»

Η ιστορία ενός δεκάχρονου αγοριού, το οποίο είχε ένα «ασυνήθιστο» πρόσωπο κατάφερε να μας προβληματίσει, να μας εμπνεύσει, να μας συγκινήσει την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στο Αίγιο. Πράγματι, όσοι παρευρέθηκαν στην προβολή της ταινίας που διοργάνωσε η εθελοντική ομάδα «Διέξοδος» του Κέντρου Πρόληψης και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αχαΐας στο χώρο της, στο προαύλιο του Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονα, μοιράστηκαν απόψεις και σκέψεις για μία σειρά από ζητήματα τα οποία πρόσφερε ως ερέθισμα η ταινία το «Θαύμα».
Ζητήματα που απασχολούν τη σχολική καθημερινότητα, τις σχέσεις στην οικογένεια, την ανάδειξη των δυνάμεων που διαθέτουμε οι άνθρωποι, τη σημασία του να μπαίνουμε στη θέση του άλλου και να κατανοούμε με αγάπη και πολλά άλλα. Είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον το γεγονός ότι μοιράστηκαν συναισθήματα και σκέψεις έφηβοι, παιδιά, γονείς, εκπαιδευτικοί καθώς η αίθουσα ήταν κατάμεστη από μικρούς και μεγάλους.

΄΄Στην εθελοντική ομάδα «Διέξοδος» πιστεύουμε στη συζήτηση και την ευαισθητοποίηση, στη δύναμη που έχει η συνάντηση των ανθρώπων γιατί μόνο έτσι ανατροφοδοτούμε και ανατροφοδοτούμαστε. Θα χαρούμε πολύ να συναντηθούμε ξανά. Το επόμενο διάστημα, η ομάδα διοργανώνει ποικίλες δράσεις για όλη την οικογένεια΄΄, αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr