background img
banner
banner

Ενημερωτική εκδήλωση τη Δευτέρα στο Αίγιο

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

 Στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων από την Ειδική Γραμματεία ΕΠ ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΠΑνΕΚ και τον ΕΦΕΠΑΕ, η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου – Ηπείρου & Ιονίων Νήσων, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, διοργανώνει ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αχαΐας με θέμα: Παρουσίαση των Δράσεων του ΕΠΑνΕΚ«Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας για μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις»&«Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας Εμπόριο – Εστίαση – Εκπαίδευση».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα 4 Μαρτίου και ώρα 18:30 στην Αίθουσα του παραρτήματος Επιμελητηρίου Αχαΐας , Ελίκης 24 , Αίγιο. (Η αίθουσα είναι προσβάσιμη σε άτομα με περιορισμένη κινητικότητα. Πληροφορίες για συμμετοχή ΑμεΑ στο τηλ.:2691061965). Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αναλυτική παρουσίαση των Δράσεων και θα ακολουθήσει συζήτηση με τους ενδιαφερόμενους προς επίλυση αποριών.

Κάλεσμα από την Π.Α.Ε.Κ.

Ανοιχτή πρόσκληση – ενημέρωση για όλους τους επαγγελματίες Εμπόρους, Επιχειρηματίες και Βιοτέχνες, απευθύνει η Παναιγιάλεια Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Κίνηση, με την παρουσίαση δύο νέων προγραμμάτων ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Όπως αναφέρει σε σχετική πρόσκληση ο επικεφαλής, α΄ αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Αρίστος Τηλιγάδης, ΄΄η παρουσίαση θα γίνει από την κυρία Μάγδα Πετροπούλου Διευθύντρια της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του Επιμελητηρίου Αχαΐας. Τα προγράμματα είναι: Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας στο Εμπόριο, την Εστίαση και την εκπαίδευση, με προϋπολογισμό δαπάνης 60 εκατομμύρια ευρώ, Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας για μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις με προϋπολογισμό 400 εκατομμύρια ευρώ. Παρακαλούνται οι Συνάδελφοι όπως παρακολουθήσουν την ως άνω ιδιαίτερη εκδήλωση΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr