background img
banner
banner

Επεισόδιο χθες στο Νοσοκομείο για το παρκάρισμα αυτοκινήτου

ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΧΕ ΟΜΩΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ

Έντονη παρεξήγηση έλαβε χώρα το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Ανατ. Αχαΐας (Αιγίου), με πολίτη που μετέφερε την σύζυγό του σε κρίσιμη κατάσταση με αλλεργικό σοκ ο οποίος είχε μαζί του και το επτά ετών παιδί του. Πάρκαρε το αυτοκίνητό σου σε σημείο που απαγορεύεται ώστε να είναι κοντά στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, του έγιναν συστάσεις να το απομακρύνει ωστόσο δεν έλλειψε η ένταση…

Όπως ο ίδιος μετέφερε στο Protionline.gr , ήταν πολύ επικίνδυνο να βάλει το παιδί του μέσα στο νοσοκομείο καθώς, πέρα από το γεγονός ότι απαγορεύεται, υπάρχουν ιώσεις σε έξαρση και πολλά μικρόβια. Γι’ αυτό και θέλησε να το αφήσει το παιδί στο αυτοκίνητο έχοντας παρκάρει κοντά στα επείγοντα ώστε να βλέπει και την σύζυγό του που ήταν σε κρίσιμη κατάσταση. Στην αρχή, όπως ανέφερε, δέχθηκε συστάσεις από άνδρα της φύλαξης να απομακρύνει το όχημα, γεγονός που τον εξόργισε σκεπτόμενος ότι ο εν λόγω υπάλληλος φέρεται απάνθρωπα μπροστά σε μία τόσο κρίσιμη κατάσταση και μπροστά σε ένα παιδί.

Στην συνέχεια εξοργίστηκε ακόμη περισσότερο όταν εκλήθη ο διευθυντής του νοσοκομείου ο οποίος επίσης του είπε να πάρει το όχημα. Ο πολίτης, που ονομάζεται Ηλίας Ανδρικόπουλος, ανέφερε στο Protionline.gr πως εισέπραξε απαξιωτική και προσβλητική συμπεριφορά από τους δύο κυρίους, τονίζοντας πως όλοι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι ήταν άψογοι κατανοώντας το πρόβλημα ότι ένα μικρό παιδί ούτε μπορεί να μπει στο νοσοκομείο, ούτε να μείνει μόνο του στο προαύλιο. Ανέφερε ακόμη πως το όλο επεισόδιο και μέχρι να φύγει η γυναίκα του με ασθενοφόρο για το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου, επιβαρύνθηκε και η δική του υγεία καθώς ανέβηκε σε υψηλά επίπεδα το σάκχαρό του.

΄΄Το αυτοκίνητο εμπόδιζε την διέλευση μεγαλύτερων οχημάτων΄΄

Σε επικοινωνία  του Protionline.gr με τον διοικητικό διευθυντή του νοσοκομείου Δημήτρη Νικολόπουλο, τονίστηκε ότι το αυτοκίνητο του εν λόγω κυρίου έπρεπε να φύγει οπωσδήποτε από το σημείο εκείνο, διότι εμπόδιζε την τροφοδοσία του νοσοκομείου, δεδομένου ότι ήταν παρκαρισμένο μπροστά από το φαρμακείο που στενεύει ο δρόμος και δεν θα χωρούσαν να περάσουν μεγαλύτερα αυτοκίνητα που μεταφέρουν εμπορεύματα και φάρμακα. ΄΄Γενικά απαγορεύεται η διέλευση οχημάτων στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου, όμως συνήθως αφήνουμε επείγοντα περιστατικά, ηλικιωμένους και ανθρώπους που δεν μπορούν να περπατήσουν. Σαφώς και το παιδί έπρεπε να μείνει εκτός νοσοκομείου, όμως στο συγκεκριμένο σημείο που είχε παρκάρει ο κύριος, ούτως ή άλλως δεν έβλεπε το παιδί του εφόσον συνόδευε τη σύζυγό του. Κατανοούμε το πρόβλημα του κάθε πολίτη που έρχεται στο νοσοκομείο, όμως δεν ευθυνόμαστε εμείς γι’ αυτό΄΄, σημείωσε χαρακτηριστικά.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr