background img
banner
banner

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Αντίπαλοι στη Λακκόπετρα Δόξα – Άβυθος

ΑΧΙΛΛΕΑΣ – ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, ΡΕΠΟ Η ΑΣΤΡΑΠΗ

Στο γήπεδο της Λακκόπετρας θα συναντηθούν οι πρωτοπόροι του ομίλου, με την γηπεδούχο Δόξα Νιφορεΐκων να διατηρεί σταθερά και με διαφορά τα πρωτεία, έχοντας σαν μοναδική απώλεια, μια ισοπαλία σε 16 αγώνες. Μια ισοπαλία που κρατάει από την 4η αγωνιστική του α΄ γύρου, όταν είχε φιλοξενηθεί από την τωρινή του αντίπαλο, Άβυθο 2017.
Ένα δύσκολο παιχνίδι για την Άβυθο, που θέλει να διατηρηθεί και για τη συνέχεια στην 2η θέση.
Η Αστραπή που ακολουθεί την Άβυθο στον πόντο, έχει ρεπό, οπότε δεν μπορεί προς το παρόν να εκμεταλλευτεί όποιο αποτέλεσμα έρθει στο ντέρμπι.
Ο Αχιλλέας Καμαρών που ακολουθεί στην 4η θέση, παίζει στο γήπεδο Δημητρόπουλο με τον Σπάρτακο. Παιχνίδι που η λογική το φέρνει στα μέτρα του Αχιλλέα, όμως αυτές οι συνεχείς αλλαγές έδρας με το γήπεδο Καμαρών κλειστό, έχουν στοιχήσει χαμένους βαθμούς για την ομάδα του Σάκη Μπαβιώλη.
Στην 5η θέση ακολουθεί η Δάφνη και σίγουρα είναι ένα …αγκάθι για τους κατόχους την πρώτης προνομιούχου 4άδας. Υποδέχεται τον ΠΑΟΚ Π., μόνο που αυτή η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τετάρτη. Υποψηφιότητα για 4άδα έχει θέσει και η Καλλιθέα που παίζει στο Μετόχι με την τοπική ομάδα.
Το Σκεπαστό θα παίξει αύριο στις 17:30 στα Καλάβρυτα (αν δεν χιονίζει) με την ουραγό ΑΕΚ Π.

Επόμενη Αγωνιστική
Σάββατο 16/02
15:30 Αχιλλέας – Σπάρτακος
17:30 Σκεπαστό – ΑΕΚ Π.
Κυριακή 17/02 -15:30
Δόξα Νιφ. – Άβυθος 2017
Μετόχι – Καλλιθέα
Κρίνος – ΑΕ Αρόης
Τεταρτη 20/02 -15:45
Δάφνη – ΠΑΟΚ Π.
Ρεπό: Αστραπή


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr