background img
banner
banner

Ήττα εκτός προγράμματος για τον Α.Ο. Αιγιαλέων (1-3)

Με 3-1 σετ ηττήθηκε ο ΑΟ Αιγιαλέων από τον Φοίβο στο Αίγιο στο πλαίσιο της 13ης και προτελευταίας αγωνιστικής της Α2 Εθνικής βόλεϊ ανδρών και καταλήγει οριστικά στην 5η θέση. Μαζί με την Καλαμάτα, την Ολυμπιάδα Πατρών και τον Φοίβο θα δώσουν αγώνες κατάταξης για παραμονή στην κατηγορία ενώ στα πλέι οφ ανόδου θα συμμετάσχουν ΟΦΗ, Ροδίων Άθλησις, Πανιώνιος και Πανερυθραϊκός.
Η εντός έδρας ήττα από τον Φοίβο σίγουρα ήταν εκτός προγράμματος, αλλά η ομάδα της Αιγιάλειας εδώ και αρκετό καιρό πληρώνει τις πολλές απουσίες από τραυματισμούς βασικών παικτών. Γεγονός που έπαιξε καταλυτικό ρόλο και την έβγαλε εκτός του αρχικού της στόχου που ήταν η είσοδος στα πλει οφ.

Τα σετ: 23-25, 22-25, 25-22, 23-25

Αιγιαλέων (Παπαδόπουλος): Λιβαθινός, Πελεκούδας, Κλειδέρης, Βασιλάκος, Δασκαλόπουλος, Μιχόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μητρογιάννης, Χασάπης, Αναστασόπουλος.

Nίκη με ανατροπή η ΕΑΠ

Για τον 2ο υποόμιλο και μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, η ομάδα βόλει της ΕΑΠ κατάφερε να κάνει τη ανατροπή και να νικήσει εντός έδρας με 3-2 (17-25, 23-25, 25-21, 28-26, 15-8 ) σετ τη Δραπετσώνα και πήρε 2 πολύτιμους πόντους ενόψει της μάχης που θα δώσει στα πλει-άουτ. Η ομάδα του Σταματόπουλου βρέθηκε να χάνει με 2-0 αλλά στη συνέχεια άλλαξε πρόσωπα, ήταν πολύ καλύτερη και με «όπλο» το μπλοκ αλλά και κορυφαίους του Κόζη-Κάβουρα, Δρακόπουλο, πήρε τη νίκη και έδειξε πως θα παλέψει στα ίσα για την παραμονή της στη κατηγορία.
ΕΑΠ (Σταματόπουλος): Γεράνιος, Κουκουζέλης, Κάβουρας, Γιαννούτσος, Φ. Δασκαλόπουλος, Κόζης, Καραγεώργος (Δασκαλόπουλος, Σωκράτους, Σαρακίνητης, Σουλιώτης).

Καλαμάτα – Ολυμπιάδα 3-0

Με 3-0 σετ ηττήθηκε η Ολυμπιάδα στην Καλαμάτα από την Καλαματα ‘80 στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής βόλεϊ ανδρών.
Τα σετ: 25-21, 25-20, 25-23.
Ολυμπιάδα (Δαρρείος): Φιλίππου, Ντόντης, Γεωργάτος, Αγγελόπουλος, Δασκαλόπουλος, Βαλουξής, Μακρής (Φερτάκης, Δασκαλόπουλος).
* Στα άλλα παιχνίδια: Ροδίων Άθλησις – ΟΦΗ 3-1, Πανιώνιος – Πανερυθραϊκός 3-0.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (1ος υποόμιλος)
ΟΦΗ 34
ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ 30
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 25
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ 22
ΚΑΛΑΜΑΤΑ 21
ΑΟ ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ 13
ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ 7
ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ 7


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr