background img
banner
banner

Μαραθώνιος 118 θεμάτων!

ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΛΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ – ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Τεράστιο ενδιαφέρον παρουσιάζει η σημερινή (6.00μ.μ. Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου) τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας, αφενός γιατί περιλαμβάνει 118 θέματα στην ημερήσια διάταξη και αφετέρου για την αναμενόμενη πρόταση αντικατάστασης προέδρου και μελών Δ.Σ. ΝΠΔΔ.

Από την πληθώρα θεμάτων, ξεχωρίζει η τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Αιγιαλείας, έτους 2019, η έγκριση πρώτης (1ης) αναμόρφωσης προϋπολογισμού Δήμου Αιγιαλείας, ή έγκριση πρώτης (1ης) αναμόρφωσης προϋπολογισμού ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., η υποβολή αιτήματος στο Υπουργείο Εσωτερικών για πρόσληψη μόνιμου προσωπικού για τη στελέχωση οργανικών μονάδων του Δήμου Αιγιαλείας, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», ο προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, διάρκειας οκτώ μηνών του Δήμου, η συμπληρωματική κατανομή από Κ.Α.Π. έτους 2018, προς κάλυψη λειτουργικών αναγκών και κατά προτεραιότητα κάλυψη δαπανών θέρμανσης των Σχολείων», η αποδοχή της ένταξης του έργου: «Εκσυγχρονισμός αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Αιγιαλείας» στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε.) 2018 στη ΣΑΕΠ 001 της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, της χρηματοδότησης και ορισμός υπολόγου και υπόλογου διαχειριστή, η σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Αιγιαλείας και του Ν.Π.Δ.Δ. για την εκτέλεση του έργου: «Εκσυγχρονισμός αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Αιγιαλείας», αλλά και η τροποποίηση αποφάσεων για αντικατάσταση μελών σε επιτροπές και όργανα του δήμου, τα οποία ακολούθησαν άλλη… δημοτική πορεία.

Ακόμη θα εξεταστεί το θέμα αγοράς ακινήτου με δημοπρασία, στη θέση «Νησί» της Τ.Κ. Τεμένης Δήμου Αιγιαλείας, πλησίον του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (Σ.Μ.Α.) με σκοπό την επέκτασή του, η οικονομική ενίσχυση συλλόγων , η εξειδίκευση πίστωσης για τη διοργάνωση εκδηλώσεων και ημερίδων, η έγκριση εκτέλεσης υπηρεσιών, η παράταση προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Ανόρυξη-εκβάθυνση γεωτρήσεων στο ΧΥΤΑ Αιγείρας με σκοπό τη διερεύνηση της ποιότητας των υπογείων υδάτων», καθώς και η παράταση προθεσμίας περαίωσης έργων αλλά και η οριστική παραλαβή έργων και υπηρεσιών.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr