background img
banner
banner

«Μαχαιροβγάλτης» την Δευτέρα από την Κινηματογραφική Λέσχη!

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΚΑΙ ΗΘΟΠΟΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ Η ΑΙΓΙΩΤΙΣΣΑ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΙΜΑΝΗ

Η Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου υποδέχεται τον σκηνοθέτη Γιάννη Οικονομίδη και τους ηθοποιούς Μαρία Καλλιμάνη και Βαγγέλη Μουρίκη, για την προβολή της ταινίας “Μαχαιροβγάλτης”, την προσεχή Δευτέρα 4 Μαρτίου, στις 9.30 το βράδυ, στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Απόλλων». Μετά την προβολή της ταινίας θα ακολουθήσει συζήτηση με τους συντελεστές.

Περίληψη: Ο Νίκος περνάει τεμπέλικα τις μέρες του στην επαρχία χωρίς παρόν και χωρίς μέλλον. Μετά το θάνατο του πατέρα του, ο θείος του τον παροτρύνει να εγκαταλείψει το χωριό και να πάει στην Αθήνα. Του προσφέρει διαμονή, διατροφή και μια εύκολη δουλειά. Ο Νίκος δέχεται για να βρεθεί άξαφνα μπλεγμένος σε μια παράξενη κατ’ οίκον εργασία. Απομονωμένος σε ένα «γκρίζο» προάστιο της πόλης με μόνη παρέα τον θείο και τη θεία του, οι ισορροπίες ανάμεσα στους τρεις αρχίζουν να αλλάζουν…

Ελλάδα, 2010. Σκηνοθεσία: Γιάννης Οικονομίδης. Πρωταγωνιστούν: Στάθης Σταμουλακάτος, Βαγγέλης Μουρίκης, Μαρία Καλλιμάνη. Διάρκεια: 108 λεπτά. Είσοδος δωρεάν για τα μέλη (ετήσια εισφορά: κανονική 30€ & 20€ για ανέργους, φοιτητές). Εισιτήριο για τα μη μέλη 4€ & 3€.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr