background img
banner
banner

Μεγάλη ανταπόκριση στους σπιρομετρικούς ελέγχους στις Καμάρες

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΜΑΡΩΝ

Στο πλαίσιο της προστασίας και της προαγωγής της υγείας του γενικού πληθυσμού, η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, σε συνεργασία με την κινητή μονάδα σπιρομετρήσεων της ελληνικής πνευμολογικής εταιρείας, πραγματοποίησε δωρεάν σπιρομετρικούς ελέγχους στις Καμάρες, την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα του Χορευτικού Ομίλου Καμαρών «Οι Αρχαίες Ρύπες» που παραχωρήθηκε για το λόγο αυτό στους υπεύθυνους.

Έτσι δόθηκε η ευκαιρία σε αρκετό κόσμο να εξεταστεί και να λάβει κατευθύνσεις από τον πνευμονολόγο- φυματιολόγο κ. Μπαραμπάτη. Οι κοινωνικές δράσεις του Χορευτικού Ομίλου Καμαρών θα συνεχιστούν στο επόμενο διάστημα, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, και σε άλλα θέματα υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης έπειτα από σχετική πρόταση του κ. Αντώνη Χαροκόπου -βοηθού περιφερειάρχη- προκειμένου να ενημερωθεί και να ευαισθητοποιηθεί η τοπική κοινότητα σε αντίστοιχα θέματα.

Παράλληλα οι υπεύθυνοι του συλλόγου πρόκειται να συνδιοργανώσουν με τον Προοδευτικό Σύλλογο Καμαρών «Απόλλων» αποκριάτικο πάρτι την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, στις 10 Μαρτίου στην αίθουσα του Προοδευτικού Συλλόγου στις Άνω Καμάρες. Επίσης, προγραμματίζεται η οργάνωση θεματικής παράστασης που –πιθανότατα- θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Απρίλιο, με τη συμμετοχή όλων των τμημάτων και των χορευτών-χορευτριών του συλλόγου.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr