background img
banner
banner

Μία αξέχαστη βραδιά με την Ηπειρωτική Αδελφότητα

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Μια εξαιρετική εκδήλωση οργάνωσε η Πανηπειρωτική Αδελφότητα Αιγιάλειας, το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στην αίθουσα «Μαργαρίτα» του ξενοδοχείου «Τέλης» στο Αίγιο, με την κοπή πίτας για τη νέα χρονιά και το παραδοσιακό γλέντι που ακολούθησε, με την ορχήστρα του δεξιοτέχνη Ηπειρώτη κλαρινίστα Γιώργου Μπέλου και με ερμηνευτή τον Μιχάλη Πάνο.

Η πρόεδρος του συλλόγου έκανε αναφορά στην παρουσία της Πανηπειρωτικής Αδελφότητας στα δρώμενα της περιοχής, ευχαριστώντας θερμά όλους τους παρευρισκόμενους, τους χορηγούς της βραδιάς, μεταξύ των οποίων το ανθοπωλείο «Ορχιδέα», τους αδελφούς Αντώνη και Γιώργο Μιχαλακόπουλο για την άριστη συνεργασία καθώς επίσης και τους δωροθέτες της λαχειοφόρου από την Ήπειρο και την Αιγιάλεια.
Η βραδιά άνοιξε με τραγούδια και χορούς από διάφορες περιοχές της Ηπείρου, όπου αναδείχθηκε η μοναδικότητα της μουσικής, του ύφους και του ήθους των τραγουδιών και των χορών της Ηπείρου, ενώ η ορχήστρα απέδωσε τραγούδια από την Πελοπόννησο, τη Στερεά Ελλάδα, την Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του Αιγαίου. Μέλη και φίλοι του συλλόγου από όλες τις δημοτικές ενότητες του Δήμου Αιγιάλειας (από Αιγείρα μέχρι Καμάρες), πρόεδροι και εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων και φορέων της ευρύτερης περιοχής (Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. του Χορευτικού Εργαστηρίου Αιγίου, το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Τεμένης, η χορευτική ομάδα των Μελισσίων, κ.ά.), όπως επίσης η κ. Ράγιου, ο κ. Καλογερόπουλος και ο κ. Μεντζελόπουλος, διασκέδασαν μέχρι το πρωί, απολαμβάνοντας το μουσικό ταξίδι από τον υπέροχο Γιώργο Μπέλο και την ορχήστρα του, οι οποίοι κέρδισαν τις εντυπώσεις και χάρισαν σε όλους μια μοναδική βραδιά.
Η πρώτη, χρονικά, εκδήλωση για το 2019, είχε πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου, με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Γεωργίου του Νεομάρτυρα (του εξ Ιωαννίνων) προστάτη του συλλόγου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγιάς Φανερωμένης Αιγίου, όπου πραγματοποιήθηκε αρτοκλασία και στη συνέχεια προσφέρθηκε καφές στο πνευματικό κέντρο του ως άνω Ναού, στην οποία παραβρέθηκαν πολλά μέλη της Πανηπειρωτικής Αδελφότητας και φίλοι του συλλόγου.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr