background img
banner
banner

Μισθώνεται ξανά το Τουριστικό Περίπτερο Βαλιμιτίκων!

ΜΕ 520 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΣΥΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ

Ένας ενδιαφερόμενος, αυτός στον οποίο κατακυρώθηκε, προσήλθε στην προχθεσινή δημοπρασία για την εκμίσθωση του δημοτικού ακινήτου «Τουριστικό Περίπτερο Βαλιμιτίκων», το οποίο πρόκειται να ανοίξει και πάλι τις πύλες του για τον κόσμο.

Ο χώρος, που αποτελεί τις τελευταίες δεκαετίες σήμα κατατεθέν για την παραλία Βαλιμιτίκων, θα λειτουργήσει και πάλι ως κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος με προδιαγραφές Ε.Ο.Τ. καθ’ όλη τη διάρκεια της χρήσης του, ενώ επανέρχεται και πάλι στην διαχείριση της οικογένειας Σπηλιωτόπουλου.

Μετά από αλλεπάλληλους άγονους διαγωνισμούς στην προχθεσινή διαδικασία προσήλθε ένας ενδιαφερόμενος ο οποίος θα μισθώσει το ακίνητο έναντι 510 ευρώ το μήνα. Η μίσθωση θα διαρκέσει τρία χρόνια, με δικαίωμα παράτασης για δύο χρόνια ακόμη συναινούντων και των δύο μερών, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας, υποχρεούμενου του μισθωτή με τη λήξη του μισθώματος να παραδώσει το ακίνητο χωρίς καμία ειδοποίηση εκ μέρους του δήμου. Τον ακάλυπτο χώρο θα τον χρησιμοποιήσει ο μισθωτής για την εξυπηρέτηση των πελατών του καταστήματος, χωρίς όμως να μετατρέπει ή να αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά του.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr