background img
banner
banner

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Υπαπαντής του Κυρίου Καμαρών

ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΠΑΣΑ ΕΠΙΣΗΜΟΤΗΤΑ

Αύριο Σάββατο 2 Φεβρουαρίου, εορτή της Υπαπαντής του Χριστού, εορτάζει ο Ιερός Ναός “Η Υπαπαντή του Κυρίου” Καµαρών µετά πάσης εκκλησιαστικής Ιεροπρέπειας και λαµπρότητος την ετησίαν αυτού Εορτή και Πανήγυρη.

Το πρόγραμμα των ακολουθιών έχει ως εξής: Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου: Ώρα 6.00µ.µ.: Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός µετ’ Αρτοκλασίας, όπου θα χοροστατήσει ο Αρχιµανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών π. Τιµόθεος Παπασταύρου. Σάββατο 2 Φεβρουαρίου ώρα7.30 Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, κατά την οποία θα ιερουργήσει και θα µιλήσει ο Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστοµος. Σάββατο ώρα 6.00µ.µ. θα τελεσθεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και Ιερά Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο, υπέρ Υγείας και Σωτηρίας των κατοίκων της περιοχής και όλων των προσκυνητών του Ιερού Ναού. Θα χοροστατήσει ο Αρχιερατικός Επίτροπος π. Κωνσταντίνος Ευαγγελάτος.

Κατά τις ακολουθίες θα ψάλλουν ο πρωτοψάλτης του Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέου Πατρών Μουχάγιερ Αριστείδης και οι ψάλτες του Ιερού Ναού Κόκκινος Α. και Πολυχρονόπουλος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr