background img
banner
banner

Προχωρά η προμήθεια μηχανημάτων και οχημάτων

ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ»

Προχωρούν οι διαδικασίες από τον δήμο Αιγιαλείας για την προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού, οχημάτων – μηχανημάτων για την κάλυψη αναγκών μέσω του προγράμματος «ΦιλοΔημος ΙΙ» και με βάση την μελέτη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών. Ήδη, στην συνεδρίαση της Τρίτη, η Οικονομική Επιτροπή προχώρησε στην έγκριση πρακτικών για την αξιολόγηση των οικονομικών προσφορών για την προμήθεια των μηχανημάτων.

Σχετική απόφαση για την προμήθεια των μηχανημάτων έχει λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ απόφαση έλαβε και η Οικονομική Επιτροπή, εγκρίνοντας την σχετική μελέτη, προϋπολογισμού 460.000€, τις τεχνικές προδιαγραφές και καθορίστηκαν οι όροι του διαγωνισμού, για την ανάθεση της προμήθειας. Στη συνέχεια διενεργήθηκε ο διαγωνισμός και επελέγη η συμφερότερη προσφορά.

Πρόκειται για ένα πετρελαιοκίνητο περονοφόρο ανυψωτικό μηχάνημα (κλάρκ) για τις ανάγκες του δήμου με τιμή 29.512 με το ΦΠΑ 24%. Ακόμη, ένας εκσκαφέας – φορτωτής ισότροχου, λαστιχοφόρου με λεπίδα προώθησης. Ο προϋπολογισμός της προμήθειας, ανέρχεται ενδεικτικά στο ποσό των 108.870,97€ συν 26.129,03€ για Φ.Π.Α. 24%. Επίσης, ένας φορτωτής πλάγιας ολίσθησης ελαστικοφόρο με αναδευτήρα μπετόν με προϋπολογισμόστο ποσό των 48.387,10€ συν 11.612,90€ για Φ.Π.Α. και τέλος, ένα φορτηγό όχημα 4Χ4 ανοικτού ανατρεπόμενου 6,5 Τ για τις ανάγκες του δήμου Αιγιαλείας». Ο προϋπολογισμός της προμήθειας, ανέρχεται ενδεικτικά στο ποσό των 56.451,61€ συν 13.548,39€ για Φ.Π.Α.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr