background img
banner
banner

Πυγμαχία ΑΣ Λεωνίδας

Ένα από τα δημοφιλέστερα σπορ, το οποίο ήταν Ολυμπιακό από την Αρχαία Ελλάδα, ανοίγει τις πύλες του στο Αίγιο. Στεγαζόμενος στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου, το καθ’ όλα νόμιμος και πληρώντας όλους τους όρους για διοργάνωση αγώνων, ο σύλλογος πυγμαχίας «ΑΣ Λεωνίδας» εγκαινίασε τον χώρο κάτω από τις ευλογίες του πατέρα Βασίλειου, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του παρουσία πλήθους αθλητών που θα αποτελέσουν το μέλλον του συλλόγου, τον πρόεδρο νομικού προσώπου Στράτο Βαρδάκη, το έμπειρο και με πολλές διακρίσεις προπονητικό team.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος του συλλόγου Παναγιώτης Παπαδόπουλος, υπογράμμισε την ανάγκη που είχε η περιοχή μας για ένα οργανωμένο και σύγχρονο γυμναστήριο, που θα δίνει τη δυνατότητα στους αθλητές για σωστή προπόνηση, επίσημους και άλλους αγώνες. Ενημέρωσε ακόμα ότι άμεσα θα δημιουργηθούν τμήματα Ακαδημιών από ηλικίες 6-12 ετών.

Επίσης τα μέλη του ΔΣ δεν λησμόνησαν να ευχαριστήσουν τον Στράτο Βαρδάκη, ο οποίος από τη θέση του νομικού προσώπου παρουσίασε άμεσο ενδιαφέρον, έτρεξε με γνώση και ενδιαφέρον τα απαραίτητα για την έκδοση άδειας, υπογραμμίζοντας πως «αν σήμερα λειτουργούμε, το οφείλουμε στον κ. Βαρδάκη».

Ακόμα το ΔΣ ευχήθηκε στους αθλητές καλή χρονιά και πολλές διακρίσεις. Το φλουρί κέρδισε ο Ηλίας Κασέγιας με έπαθλο ένα ζευγάρι πυγμαχικά γάντια.

Οι προπονητές

Με πολλές εμπειρίες και διακρίσεις στο βιογραφικό τους, μέλη της Εθνικής Ομάδας, οι προπονητές που αναλαμβάνουν την εκπαίδευση των τμημάτων και την καταξίωση των αθλητών, είναι: Ο Μάριος Καπερώνης με 10 χρυσά μετάλλια,1 χάλκινο στο πρωτάθλημα Ευρωπαϊκής Ένωσης, 1 ασημένιο μετάλλιο σε παγκόσμιο κύπελλο, συμμετοχή στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004.
Ο Θανάσης Βαλσαμίδης με 4 χρυσά μετάλλια, 1 χάλκινο σε διεθνή τουρνουά.
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος με 4 χρυσά μετάλλια, 1 ασημένιο, 3 χάλκινα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr