background img
banner
banner

SOS ! Το …καράβι βουλιάζει

ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΙΒΟ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ ΝΙΚΗ 

 Οι εκπομπές κινδύνου που επί 90+ λεπτά εξέπεμπε το «μελανόλευκο» καράβι, δεν στάθηκαν ικανές για να αλλάξουν τη μοίρα του, να εμποδίσουν την καθίζηση.

…Καπεταναίοι και πλήρωμα πάλευαν με τα …κύματα, πάσχιζαν με λάθος τρόπους να διακόψουν την επικίνδυνη κλίση προς τον βυθό και τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Εις μάτην πήγαν οι κόποι, παρέμεινε και μεγάλωσε η αγωνία στους θεατές του «ναυαγίου», που προέτρεπαν για τη σωτηρία και τη διάσωση.

Μετά από την αποτυχημένη αυτή προσπάθεια, η πλοήγηση μέχρι τον τερματισμό στο …λιμάνι της 26ης αγωνιστικής, δεν εγγυάται σε καμιά περίπτωση την ασφάλεια για την προσάραξη στο ζητούμενο, που δεν είναι άλλο από το λιμάνι της Γ΄ Εθνικής.

Καλύτερη φάση η κεφαλιά άουτ του Λούγκου στο 34΄

Παναιγιάλειος – Φοίβος Κρεμαστής 0-0

Ο λιγοστός φίλαθλος κόσμος που βρέθηκε με ελπίδες στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου, ήθελε τη νίκη του Παναιγιάλειου.

Οι «μελανόλευκοι» του Χρήστου Καραπίτσου, ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν. Παρέμειναν για μια ακόμα αγωνιστική χωρίς νίκη, κουβαλώντας μια «κατάρα» για 14 αγωνιστικές, από τότε που την τελευταία φορά επικράτησαν 2-1 σε βάρος της Θύελλας Ραφήνας.

Σε κανένα σημείο δεν έπεισε ο Παναιγιάλειος, που το πάλευε όμως για να φτάσει στο γκολ, μέχρι που άρχισε να τον καταβάλλει η κούραση, αλλά περισσότερο η αγωνία για την επιτυχία.

Χαρακτηριστικό ότι περισσότερο επικίνδυνη παρουσιάστηκε στα τελευταία λεπτά η ομάδα της Ρόδου, αφού οι «μελανόλευκοι» κατέγραψαν την τελευταία τους ευκαιρία στο 76΄.

Ο Δημήτρης Σπανός με τον γενικό διευθυντή Κώστα Φτάκλα και τον προπονητή του Φοίβου Σάββα Ορφανίδη

Δεν έπιασαν τόπο οι αλλαγές

Η βοήθεια που ήρθε στη διάρκεια του β΄ ημιχρόνου από τον πάγκο, δεν στάθηκε ικανή να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο. Μάταια ο Χρήστος Καραπίτσος προσπάθησε να βρει το …αντίδοτο για το γκολ στην αντίπαλη άμυνα, που βλέποντας τις κινήσεις και τις δυνατότητες των «μελανόλευκων», λάμβανε τα μέτρα της.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Κοντογεώργος, Γραμματίκας, Κυριακόπουλος, Παπασπηλιόπουλος, Τζανουλίνος, Λούγκος (77΄ Σκούτας), Τορεζάνι (84΄ Μπακατσέλος),  Σκαρτσίλας, Φουρτάδο, Κούντικ (60΄ Κοτσόκολος), Πανάρετος.

ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ: Μιχαλάκης, Μαργαρίτης, Ταφάνι, Παπασταμάτης, Νικήτας, Μαντίκος, Αρέτογλου (89΄ Κουδούνης), Γκίνης (86΄ Μπανουσάι), Λαμίν (90΄+ 2΄ Κ. Ορφανίδης), Αρφαράς, Πατσίλης (67΄ Ν. Ορφανίδης).

Στην κερκίδα ο τραυματίας Βλάχος με τον νέο «μελανόλευκο» τερματοφύλακα Κώστα Ανδρούτσο

Το φιλμ του αγώνα

16΄  Σουτ του Λούγκου εκτός περιοχής καταλήγει άουτ

34΄  Κόρνερ με τον Τορεζάνι, κεφαλιά Λούγκος και η μπάλα περνάει άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι

37΄ Ο Κούντικ πήρε από τον Πανάρετο, αλλά το σουτ χωρίς δύναμη μπλόκαρε ο Μιχαλάκης

43΄  Κόρνερ με τον Γκίνη, κεφαλιά από τον αμαρκάριστο Παπασταμάτη άουτ

56΄  Αδύναμο σουτ του Λαμίν μπλοκάρει ο Κοντογεώργος

57΄  Ο Φουρτάδο πασάρει στον Τορεζάνι εντός περιοχής, το σουτ που επιχειρεί κοντράρει σε αμυντικούς

62΄  Σε γρήγορη αντεπίθεση των φιλοξενούμενων ο Λαμίν μπήκε στην περιοχή επιχείρησε πλασέ το οποίο απέκρουσε ο εξελθών Κοντογεώργος

65΄  Σέντρα φάουλ του Γραμματίκα, κεφαλιά του Τορεζάνι άουτ

73΄  Κόρνερ με τον Τορεζάνι κεφαλιά του Φουρτάδο άουτ

76΄  Σουτ του Σκαρτσίλα από το ύψος της μεγάλης περιοχής άουτ

78΄  Σουτ του Γκίνη από το ύψος της μεγάλης περιοχής και ελάχιστα άουτ

80΄  Σε αντεπίθεση του Φοίβου, μακρινό σουτ του Γκίνη άουτ

Παρών και ο Δημήτρης Σπανός

Ο Αιγιώτης προπονητής Δημήτρης Σπανός, ήταν από τους πρώτους που προσήλθαν στο Δημοτικό Στάδιο. χαιρετήθηκε εγκάρδια με τον Χρήστο Καραπίτσο, είχε κουβέντα με τον προπονητή του Φοίβου Σάββα Ορφανίδη, καθώς επίσης με παίκτες και διοικητικούς του Παναιγιάλειου.

Σίγουρα θα απογοητεύθηκε από την χθεσινή αγωνιστική εικόνα της αγαπημένης του ομάδας, την οποία έχει υπηρετήσει …έτσι κι αλλιώς.

Ο τεχνικός διευθυντής του Φοίβου Κωνσταντίνος Φτάκλας, υπήρξε στο παρελθόν ποδοσφαιριστής του Διαγόρα Ρόδου και είχε επισκεφτεί το Στάδιο για να αντιμετωπίσει τον Παναιγιάλειο. Στην αρχή του έκανε αρνητική εντύπωση η λιγοστή προσέλευση του κόσμου και στη συνέχεια η μέτρια αγωνιστική εικόνα της Αιγιώτικης ομάδας.

 

Επόμενη 19η αγωνιστική

ΠΑΟ Βάρδας – Παναιγιάλειος

Διαγόρας Ρ. – Πανμοβριακός

Θύελλα Ραφ. – Νίκη Τραγ.

Πανηλειακός – Διαγόρας Βρ.

Φοίβος Κρεμ. – Ιάλυσος

Αστέρας Αμ. – Αχαρναϊκός

Ρεπό Παλληνιακός


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr