background img
banner
banner

Στης Βάρδας τον …ανήφορο

Ο ΠΑΟΒ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ

Έχει φτάσει σε ένα σημείο πλέον ο Παναιγιάλειος, που δεν εξαρτάται μόνο από τις δικές του δυνάμεις και τα αποτελέσματα. Χρειάζεται ευνοϊκούς συνδυασμούς αποτελεσμάτων και στα υπόλοιπα παιχνίδια που αφορούν τους ενδιαφερόμενους για την παραμονή, αλλά και να εκμεταλλευτεί τα τυχόν …στραβοπατήματα. Κάτι που δεν έκανε στα τελευταία παιχνίδια, περισσότερο σ’ αυτά του Αιγίου με Τραγανό και Φοίβο, γεγονός που του έχει στοιχίσει πολύ ακριβά.

Το παιχνίδι στη Βάρδα απέναντι στον Πανμβουπρασιακό είναι πάρα πολύ δύσκολο. Οι γηπεδούχοι κατέχουν την 3η θέση της βαθμολογίας, έχουν ευνοϊκό πρόγραμμα για να παραμείνουν σ’ αυτή την τιμητική θέση όπως θέλουν να την λένε. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξεδόθη από την ομάδα, καθώς επίσης και σε κάποιες δηλώσεις του προπονητή Μίκυ Τσίρκοβιτς, δεν είναι διατεθειμένοι να χαρίσουν …κάστανα.
Το παιχνίδι θα παιχτεί στα ίσα, με τον Παναιγιάλειο να θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον κρατήσει σε καλές αποστάσεις από το όριο της επικίνδυνης ζώνης, αλλά και σε κατάλληλη ψυχολογία να συνεχίσει τη μάχη προς την παραμονή.

Διαιτητής ο Λιάρος συνδέσμου Λακωνίας

Από τον σύνδεσμο διαιτητών Λακωνίας ο Σπύρος Λιάρος θα διευθύνει το παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο Βάρδας. Βοηθοί του οι: Καρβούνης (Μεσσηνίας), Σόβολος (Λακωνίας) και παρατηρητής ο Ρατσιάτος (Αργολίδας).

Το Σάββατο Φοίβος – Ιάλυσος

Από το Σάββατο με ένα …Ροδίτικο παιχνίδι ανοίγει η αυλαία της 19ης αγωνιστικής. Ο Φοίβος παίζει με τον Ιάλυσο, με τους αντιπάλους να θέλουν για διαφορετικούς λόγους τους βαθμούς της νίκης. Κυριακή τα υπόλοιπα παιχνίδια, με θεατή τον Παλληνιακό που έχει ρεπό.
Ο 2ος της βαθμολογίας Διαγόρας Ρόδου είναι το λογικό φαβορί στην έδρα του με αντίπαλο τον Πανμοβριακό.
Η Θύελλα Ραφήνας με την μια επιτυχία μετά την άλλη έφτασε στην 5η θέση, φιλοδοξεί να πάει και ψηλότερα, αν δει σοβαρά (μακάρι) το παιχνίδι στο γήπεδό της με τη Νίκη Τραγανού. Στον Πύργο θα αναμετρηθούν δυο ομάδες που έχουν …κτίσει μια διαφορά ασφαλείας από την ζώνη κινδύνου και είναι ο Πανηλειακός με τον Διαγόρα Βραχνεΐκων.
Λογικά στην Αμαλιάδα, ο Αχαρναϊκός δεν θα αφήσει την ευκαιρία για το «τρίποντο» να πάει χαμένη. Έχει τα φόντα να επικρατήσει σε βάρος του ουραγού και καταδικασμένου Αστέρα.

ΕΠΟΜΕΝΗ 19Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 16/02 -15:00
Φοίβος Κρεμ. – Ιάλυσος: Γιαννούκας (Δωδεκανήσου)
Κυριακή 17/02 -15:00
ΠΑΟ Βάρδας – Παναιγιάλειος: Λιάρος (Λακωνίας)
Διαγόρας Ρ. – Πανμοβριακός: Μπαϊρακτάρης (Αθήνας)
Θύελλα Ραφ. – Νίκη Τραγ.: Μπαλαχούτης (Πειραιά)
Πανηλειακός – Διαγόρας Βρ.: Ρούσσος (Κορινθίας)
Αστέρας Αμ. – Αχαρναϊκός: Φωκάς (Αχαΐας)
Ρεπό Παλληνιακός


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr