background img
banner
banner

Συνεδρίαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής την προσεχή Δευτέρα

ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Με 16 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την προσεχή Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου, στη 1.30 το μεσημέρι, υπό την προεδρία του αντιδημάρχου Δημήτρη Φιλιππάτου, η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου Αιγιαλείας.

Από αυτά ξεχωρίζουν, η έγκριση μελέτης κυκλοφοριακής ρύθμισης στον οικισμό Ροδοδάφνης για κατασκευή αρδευτικού ομβρίων Τ14Ν από την Χ.Θ 91+500,00 έως Χ.Θ 92+000,00, η έγκριση μελέτης κυκλοφοριακής ρύθμισης στον ίδιο οικισμό για κατασκευή αγωγού ομβρίων Τ14Ν από τη Χ.Θ 92+000,00 έως την Χ.Θ 92+450,00, η εξέτασης αιτήματος κοπής ενός δέντρου (πεύκου) στον δημοτικό χώρο στάθμευσης στην Άκολη, η αισθητική αναβάθμιση της οδού Μητροπόλεως από την οδό Σολωμού έως την οδό Περιμετρικής κατόπιν σχετικής απόφασης της Δημ. Κοινότητας Αιγίου, η κοπής δέντρων (πεύκων) στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, η εξέταση αιτημάτων ασφαλτόστρωσης παρόδου κάθετης της οδού Μελετοπούλων και της παρόδου κάθετης της οδού Νικολάου Πλαστήρα και το αίτημα ασφαλτόστρωσης παρόδου κάθετης στην οδό Κούταλης.

Ακόμη, ο καθορισμός στάσης αστικού ΚΤΕΛ στον κόμβο του οικ. Μυρτιά, η μεταφοράς στάσης λεωφορείου στην Τοπική Κοινότητα Ακράτας κ.ά.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr