background img
banner
banner

Την Κυριακή στις κάλπες τα μέλη του ΚΙΝΑΛ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΟ 2ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ- ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΙΟ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας, καλεί όλα τα μέλη του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ να συμμετάσχουν μαζικά στις εκλογικές διαδικασίες της Κυριακής 3 Μαρτίου, για την ανάδειξη των αντιπροσώπων του 2ου Συνεδρίου. Δικαίωμα ψήφου στις εκλογικές διαδικασίες έχουν όσοι εγράφησαν μέλη του Κινήματος Αλλαγής μέχρι 20-2-2019.

Οι εκλογές της Κυριακής 3 Μαρτίου 2019 θα διεξαχθούν από ώρα 08:00 μέχρι ώρα 19:00. Οι αντιπρόσωποι θα εκλεγούν με μονοσταυρία από κάθε Τοπική Οργάνωση αναλογικά με τον αριθμό των μελών της. Θα διασφαλιστεί σε κάθε Τ.Ο. η εκπροσώπηση και των δύο φύλων στο 1/3 του πλήθους των εκλεγόμενων συνέδρων και το 10 % νέων κάτω των 35 ετών. Το αντίτιμο για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος έχει καθοριστεί στο συμβολικό ποσό των 2 ευρώ.

Οι εκλογές ανά Τοπική Οργάνωση θα γίνουν ως εξής: ΤΟ Αιγιαλείας, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου “Αλέκος Μέγαρης” (παλαιό Νοσοκομείο), ΤΟ Ερυμάνθου, στο Δημαρχείο Χαλανδρίτσας, ΤΟ Δυτικής Αχαΐας, στο Πολιτιστικό Κέντρο ‘’Μελίνα Μερκούρη” στη Κάτω Αχαΐα, ΤΟ Καλαβρύτων, στο ΚΕΠ Δήμου Καλαβρύτων. ΤΟ Βόρειου Τομέα Πάτρας, στην αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου, Τριών Ναυάρχων 40. ΤΟ Νοτίου Τομέα Πάτρας, στην αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου, Τριών Ναυάρχων 40.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr