background img
banner
banner

“Χιόνη”: Κλειστό το πορθμείο Ρίου – Αντιρρίου – Στα 7-8 μποφόρ οι άνεμοι

Κλειστό παραμένει από τις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Φεβρουαρίου 2019 το πορθμείο Ρίου – Αντιρρίου λόγω των πολύ δυνατών ανέμων που πνέουν στο σημείο. Όπως μας ενημέρωσαν από το Λιμεναρχείο Ρίου, η ένταση των ανέμων που είναι ανατολικοί, βορειοανατολικοί φτάνει τα 7-8 μποφόρ κι όπως εξελίσσεται ο καιρός, το πορθμείο θα παραμείνει κλειστό όλη τη νύχτα και εφόσον κοπάσει η δύναμη του αέρα, θα ανοίξει το πρωί για να ξεκινήσει ξανά η λειτουργία των φέρι μποτ από το Ρίο προς Αντίρριο και αντίστροφα.

Την ίδια ώρα κανονικά συνεχίζεται η κυκλοφορία των οχημάτων στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου “Χαρίλαος Τρικούπης”. Το νέο δυνατό κύμα κακοκαιρίας «Χιόνη» έχει δημιουργήσει προβλήματα όχι μόνο στο Ρίο αλλά και σε άλλα λιμάνια ως προς την ακτοπλοϊκή συγκοινωνία.

Θυελλώδεις άνεμοι πνέουν ήδη στην Ελλάδα από το μεσημέρι της Τετάρτης, ενώ σημαντική είναι η πτώση της θερμοκρασίας στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου. Μάλιστα θα έχουμε χιονοπτώσεις και σε χαμηλά υψόμετρα των 200 μέτρων.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr