background img
banner
banner

Χρυσό το… 10ο το καλό!

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 10ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΙΓΙΟΥ ΣΤΟ ΣΚΑΚΙ

Πολύ μεγάλη επιτυχία αποτελεί για το 10ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου αλλά και για το μαθητικό σκάκι της Αιγιάλειας, το χρυσό μετάλλιο και η πρώτη θέση που κατέκτησε στο Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκάκι Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε στο Πάρκο της Ειρήνης στο Ρίο, το Σάββατο 30 Μαρτίου. Παράλληλα το σχολείο προκρίθηκε στην τελική φάση του Πανελλήνιου ομαδικού Πρωταθλήματος όπου θα συμμετάσχει με αξιώσεις.

Συνολικά στην διοργάνωση συμμετείχαν 37 σχολεία και οι εκπρόσωποι του 10ου Δημοτικού κατάφεραν ό,τι κανένα άλλο σχολείο ως τώρα στην Αιγιάλεια. Να κατακτήσουν επάξια το χρυσό μετάλλιο, κάνοντας όλη την περιοχή υπερήφανη! Κι αυτό ενώ τα παιδιά που αγωνίστηκαν είχαν ξεκινήσει παλιότερα ως αναπληρωματικά για να φτάσουν σήμερα να… μετρούν πρωτιές. Την ομάδα του 10ου Δημοτικού αποτελούν οι Λένια Αθανασοπούλου, Γιώργος Κορδός, Σωτήρης Γκιώνης και Ιωάννα Τσιλιγιάννη, όλοι αθλητές του Αθλητικού Σκακιστικού Ομίλου Αιγιάλειας.

Αρχηγός της αποστολής για ακόμη μία φορά η Ντία Παναγοπούλου που επί επτά χρόνια έχει προσφέρει τόσα πιστεύοντας στο σκάκι και την αξία των παιδιών του σχολείου. Αρχηγός της ομάδας ο Παναγιώτης Μαγκλάρας και προπονητής ο Νίκος Νικολακόπουλος. ΄΄Τα παιδιά αγωνίστηκαν συγκεντρωμένα και υποστηρικτικά το ένα με το άλλο, άξιζαν την πρωτιά. Το σκάκι έχει παράδοση στο 10ο, ως τώρα είχαμε φτάσει ως την δεύτερη θέση, ωστόσο μας άξιζε η πρώτη΄΄, ανέφερε στην «Π» η κ. Παναγοπούλου.

Η αποστολή ευχαριστεί ιδιαίτερα τον διευθυντή του Σχολείου κ. Μαράντη για την υποστήριξη καθώς και τον πρόεδρο Γιάννη Κατσιμπίρη και όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου που πίστεψαν και ενίσχυσαν την προσπάθειά τους.


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr