background img
banner
banner

17 από την Αιγιάλεια στο συνέδριο του ΚΙΝΑΛ

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ 

Ικανοποιητική κρίνεται στην Αιγιάλεια η συμμετοχή μελών και φίλων του Κινήματος Αλλαγής, στην εσωκομματική εκλογική διαδικασία της περασμένης Κυριακής, για την ανάδειξη των αντιπροσώπων ενόψει του 2ου Συνεδρίου του Κινήματος, που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη του μήνα (30 και 31 Μαρτίου) στην Αθήνα.

Οι κάλπες έκλεισαν στις 7:00 το βράδυ με την προσέλευση στο Πολιτιστικό Κέντρο όπου διενεργήθηκε η διαδικασία, να κρίνεται θετικά, δεδομένου ότι προσήλθαν 348 άτομα, ενώ καταμετρήθηκαν 4 άκυρα/ λευκά ψηφοδέλτια. Με βάση το αποτέλεσμα, στο Αίγιο εκλέγονται 17 σύμβουλοι, οι οποίοι είναι: Kωνσταντόπουλος Παντελής, Παγώνης Ντίνος, Καρέλης Βασίλης, Ξηρού Μαρία, Τασινού Αθανασία, Θανασούλιας Κώστας, Γιάχος Παναγιώτης, Αγγελόπουλος Αθανάσιος, Τσίκνα Αγγελική, Αθανασιάδου Μαρία. Τσαχρέλια Σμαράγδα, Τόλιος Παναγιώτης, Γκίκας Κωνσταντίνος, Αποστολοπούλου Κατερίνα, Κόκλας Δημήτριος, Χριστοδούλου Αντιγόνη, Χαντζής Κωνσταντίνος.
Επίσης, εκλέγονται άνευ εκλογικής διαδικασίας και οι τρεις Αιγιαλείς της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος, δηλαδή οι Μαρία Παπαγεωργίου, Άγγελος Ρούβαλης και Μαρίνος Σκανδάμης. Ακόμη εκλέγεται ο πρόεδρος της Π.Ε.Σ. Θανάσης Σωτηρόπουλος ως μέλος της ΠΑΣΕΓΕΣ ενώ θα εκλεγούν και μέσω άλλων φορέων κάποιοι αντιπρόσωποι αναλογικά.

Το εκλογικό μέτρο ήταν 18 μέλη ανά υποψήφιο ενώ τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΚΙΝΑΛ είχαν θέσει ως όριο τα 14 άτομα ανά σύνεδρο, προκειμένου να μην μείνουν εκτός κάποι υποψήφιοι από την Αχαΐα και να λάβουν το… διαβατήριο ώστε να ψηφίσουν στα τέλη του μήνα την νέα Κεντρική Επιτροπή και τις προγραμματικές θέσεις ενόψει των επόμενων βουλευτικών εκλογών.

Το μήνυμα της Μαρίας Ξηρού

Το δικό της μήνυμα για την εσωκομματική εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής για το ΚΙΝΑΛ, έστειλε η Μαρία Ξηρού, τονίζοντας: ΄΄Και θέλουμε και μπορούμε το Κίνημά μας να πάρει ξανά την Θέση που είχε στις καρδιές όλων των δημοκρατικών πολιτών! Το ΠΑΣΟΚ έρχεται από μακριά, στο χέρι μας είναι να πάει μακρύτερα!΄΄. Επιπλέον, εξέφρασε και τις ευχαριστίες της για την στήριξη της οποίας έτυχε, τονίζοντας: ΄΄Ευχαριστώ για την εκτίμηση και την αγάπη των συντρόφων προς εμένα, που μου την εκδήλωσαν με την ψήφο τους για την εκλογή ως συνέδρου, στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής! Η εκτίμηση και η αγάπη είναι αμοιβαία! Επίσης ευχαριστώ τα εκατοντάδες μέλη μας στην Αιγιάλεια που αφιέρωσαν την Κυριακή τους και τα χρήματά τους για να έρθουν να στηρίξουν όλους εμάς. Οτιδήποτε κάνουμε το οφείλουμε σε αυτούς! Σύντροφοι, πάμε σαν άλλοτε!΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr