background img
banner
banner

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ PLAY OUT: Από 0-2 ο Φοίνικας/Ζήρια 2-2 μπορούσε και νίκη

ΈΜΕΙΝΕ ΠΡΩΤΗ Η ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ ΠΑΡΑ ΤΟ 1-2 ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ 2005

Παρά την ήττα της, η Θύελλα Αιγίου εξακολουθεί να προηγείται στην ειδική βαθμολογία των πλέι άουτ. Την πλησίασε στον πόντο ο Δαβουρλής, που επικράτησε 2-1 σε βάρος του Πήγασου και στους δυο βαθμούς η Πάτρα 2005, που νίκησε στο Δημοτικό Στάδιο 2-1 την Θύελλα.
Τα Τσουκαλέικα προηγήθηκαν 2-0, ο Φοίνικας / Ζήρια ισοφάρισε 2-2, προβάλλοντας δικαιώματα με την απόδοσή του να πάρει τη νίκη. Στο Προάστειο η Νίκη βρέθηκε να χάνει από την Χαλανδρίτσα από το 11΄, ισοφάρισε 1-1 στο 96΄ και ενώ είχε αποβληθεί από το 89΄ ο τερματοφύλακας της Δόξας Βέρρας, που …πήδηξε στην κερκίδα να …αναμετρηθεί με φίλαθλο, πατέρα ποδοσφαιριστή της Νίκης, που τον έβρισε. Το Δρέπανο έμεινε στο 0-0 με τον Δία και στη ζώνη υποβιβασμού.
Ήταν σειρά του Ψαθόπυργου να πάρει τους βαθμούς της νίκης από τον ήδη καταδικασμένο Εθνικό Σαγεΐκων.
Η Αναγέννηση Π. προηγήθηκε δυο φορές και είχε πολλές ευκαιρίες μετά το 1-2 να κάνει το 1-3. Το Ζαβλάνι / Αίας κατάφερε να ισοφαρίσει με 9 παίκτες στο 94΄, με γκολ – φάουλ του Κωστόπουλου.

Φοίνικας / Ζήρια- Αστέρας Τσουκαλεΐκων 2-2

Μεγάλο παιχνίδι στο γήπεδο της Ζήριας, με τον γηπεδούχο Φοίνικα / Ζήρια να ξεκινά …υπνωτισμένος, δεχόμενος αυτογκόλ μόλις στο 3΄ και το 0-2 από τον Αστέρα Τσουκαλεΐκων στο 37΄.
Αναγεννήθηκαν μέσα από τις στάχτες τους οι γηπεδούχοι, έφεραν το παιχνίδι στα ίσα πριν την ανάπαυλα, είχαν δικό τους ολόκληρο το β΄ ημίχρονο, χωρίς όμως να σημειώσουν το γκολ της νίκης, την οποία αναζήτησαν με πάθος.
Το συνηθίζει ο Φοίνικας / Ζήρια να ξεκινά με την πλάτη στον …τοίχο, τρέχοντας στη συνέχεια για να …μπαλώσει την κατάσταση. Μια από τα ίδια είχαμε και το περασμένο Σάββατο, όταν στην πρώτη επίσκεψή του στην εστία του Ψαριάδη, ο Αστέρας Τσουκαλεΐκων έκανε το 0-1 στο 3ο μόλις λεπτό. Ήταν το φάουλ από πλάγια του Καραχάλιου, η προβολή στο πρώτο δοκάρι του Ασημακόπουλου για να απομακρύνει, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Ότι χειρότερο για τους γηπεδούχους που ήθελαν για να διεκδικήσουν με αξιώσεις ένα θετικό αποτέλεσμα. Το «μπλακ άουτ» και την αδράνεια αυτή προσπάθησε να εκμεταλλευτεί ο Αστέρας, που έπαιζε με πάθος για τη νίκη. Είχε δοκάρι με τον Καραχάλιο στο 10΄, όταν χάθηκε από τους γηπεδούχους η μπάλα στη μεσαία γραμμή και το 0-2 με τον Καραχάλιο στο 37΄, με δυνατό διαγώνιο σουτ.
Το παιχνίδι φαινόταν χαμένο για τον Φοίνικα / Ζήρια, που ξαφνικά έβγαλε πείσμα στον αγωνιστικό χώρο, ουσία στις επιθέσεις του, πίστη για νίκη μέχρι το φινάλε.

Με δυο σέντρες ακριβείας του Μάζη, το παιχνίδι ήρθε στα ίσα μέσα σε τρία λεπτά. Ο Γεωργακόπουλος με κεφαλιά στη συμβολή των δοκών και με νέα κεφαλιά στην επιστροφή το 1-2 στο 40΄, επίσης με κεφαλιά από δύσκολη θέση ο Ψυχογιάννης το 2-2 στο 42΄. Το υπόλοιπο μισό του αγώνα ήταν υπόθεση των γηπεδούχων. Είχαν τον έλεγχο, πολλές επισκέψεις στην αντίπαλη εστία, στημένα που έφεραν ευκαιρίες μέχρι και εξ’ επαφής, εκείνο όμως το 2-2 του ημιχρόνου, παρέμεινε αμετάβλητο.

Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, ο Φοίνικας / Ζήρια εγκατέλειψε τον αγωνιστικό χώρο αδικημένος και με δυο πολύτιμους βαθμούς χαμένους.
Α.Ε. ΦΟΙΝΙΚΑΣ/ΖΗΡΙΑ: Ψαριάδης, Αϊντίν (25΄ λ.τ. Κόλα), Ντολάνι, , Ρουμελιώτης, Ασημακόπουλος (66΄ Λαλιώτης), Μαυρομμάτης, Παπαδημητρακόπουλος, Ψυχογιάννης, Γεωργακόπουλος, Μάζης (83΄ Κανάγιας), Μαρής (85΄ Νγκέλα)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΪΚΩΝ: Χρυσοβιτσάνος, Μητρόπουλος, Κράια, Κολαΐτης, Τσούντος, Βαζούρας, Τζάφα (62΄ Τζώλλας), Καραχάλιος, Παναγιωτόπουλος, Χαρακίδας, Κοτσίνης (75΄ Πάντος)

Θύελλα Αιγίου Πάτρα 2005 1-2

Ακόμα μια ήττα στο Αίγιο για την Θύελλα, που παρ’ όλ’ αυτά παραμένει στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας.
Καλύτερη η Θύελλα Αιγίου και με την κατοχή στο α΄ ημίχρονο, το οποίο όμως εξελίχθηκε με λίγες φάσεις. Δεν άλλαξαν και πολλά πράγματα στην επανάληψη, άλλαξε όμως το σκορ. Τρία γκολ είχαμε συνολικά, τα οποία επιτεύχθηκαν μέσα σε τρία λεπτά. Η Πάτρα 2005 προηγήθηκε στο 65΄ με τον Πουρνατζή, ισοφάρισε ο Μάριος Μητρόπουλος στο 66΄, ύστερα από κόρνερ του Διαμαντόπουλο και στο 67΄ είχαμε «καπάκι» το 1-2 για την Πάτρα, με σκόρερ τον Παναγόπουλο. Για την συγκεκριμένη φάση διαμαρτυρήθηκαν οι της Θύελλας, ζητώντας στο ξεκίνημά της φάουλ πάνω στον Σπηλιωτόπουλο.

Η συνέχεια βρήκε την Πάτρα 2005 να ρίχνει το βάρος στην άμυνα για τη διαφύλαξη του προβαδίσματος, πράγμα που κατάφερε με απώλεια την αποβολή του Σαλάγα στο 89΄.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ: Ασημακόπουλος, Μανέτας, Καυγάς, Παπαδόπουλος, Αθανασίου (69΄ Λιάτος), Τζιτζιφάκος, Διαμαντόπουλος, Φιλιππάτος (62΄ Σπηλιωτόπουλος), Μ. Μητρόπουλος, Σωτηρόπουλος, Πλατυκώστας (59΄ Π. Μητρόπουλος)

ΠΑΤΡΑ 2005: Θανόπουλος, Αβραμόπουλος, Γκολφινόπουλος, Νάσης, Αγκαράϊ, Πουρνατζής, Χριστόπουλος, Παπαπέτρος (72΄ Σαλάγας), Παναγόπουλος (93΄ Μαράτος), Παπαθανάσης (61΄ Ραμμόπουλος), Στουπάκης (84΄ Ντάρμας)

PLAY OFF: Η Αχαϊκή 2-0 το Πάτραι, πέρασε πρώτη η Θύελλα Π.

Η Θύελλα Π. είχε τη νίκη 4-0 σε βάρος του Άρη και ευνοϊκά τα άλλα αποτελέσματα, πέρασε στην κορυφή.
Στην Αχαγιά η Αχαϊκή με δυο γκολ (2-0), έριξε από την κορυφή τον ΑΠΣ Πάτραι, που ζήτησε πέναλτι στο 2-0.
Στα Ζαρουχλέικα η έκπληξη, με τον γηπεδούχο Ατρόμητο να κινείται στη μετριότητα, να βλέπει το παιχνίδι μετά την ισοφάριση 1-1 του Αετού να πηγαίνει για ισοπαλία, γνώρισε τελικά την ήττα με το εύστοχο πέναλτι του Λυμπέρη στο 76΄.
Έκανε την πρώτη ζημιά η Δόξα Παραλίας, ισοφαρίζοντας 1-1 τον Κεραυνό που είχε προηγηθεί.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr