background img
banner
banner

Αμβρόσιος κατά Τσίπρα: “Η Ελλάδα έχει υποδουλωθεί”

O Μητροπολίτης  Αμβρόσιος μέσα από ένα μακροσκελές κείμενό του, το οποίο δημοσιεύει στο προσωπικό ιστολόγιό του.

Αφορμή για την νέα επίθεση του Μητροπολίτη  είναι η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Τουρκία και όχι μόνο. Αναλυτικά το κείμενο του Μητροπολίτη Καλαβρύτων: Καθώς περνάει ο καιρός οι άνθρωποι, που μας κυβερνούν, οι ΝΕΟ-Κομμουνιστές, οι εμφανιζόμενοι ως άθεοι καί άρα εχθροί του Σωτήρος Χριστού, δηλ. ο κ. Αλέξης Τσίπρας και τα τσιράκια του, όπως οι κ. κ. Κωνστ. Γαβρόγλου, Παύλος Πολάκης καί οι λοιποί, εξωτερικεύουν και εκδηλώνουν το συνεχώς αυξανόμενο πάθος τους κατά της Μητρός ημών Εκκλησίας, κατά της αμωμήτου ημών Πίστεως και της φιλτάτης ημών Πατρίδος!

Η Ελλάδα μας τώρα πλέον αλλάζει χαρακτήρα. Η επιρροή της Ορθοδόξου Ανατολικής Εκκλησίας μειώνεται συνεχώς, ενώ εκ παραλλήλου αυξάνεται με ταχύτατους ρυθμούς η προβολή και η επιβολή του Ισλαμισμού στη Χώρα μας!

Και γιατί όχι; Ο κ. Τσίπρας, ευρισκόμενος στην Τουρκία περί τα τέλη Φεβρουαρίου τρ.έ., προέβη στην ακόλουθη ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Εδήλωσε, λοιπόν, ότι εκεί στην Αδριανούπολη «αισθάνεται σαν στο σπίτι του, όταν επισκέπτεται την περιοχή αυτή στην Τουρκία, καθώς η οικογένειά του καταγόταν από το Μπαμπέσκι, ένα χωριό στην κοντινή επαρχία Κιρκλαρέλι»!!! Και το ακόμη χειρότερο! Καθώς έγραψε μια Τουρκική εφημερίδα: οι ρίζες του Πρωθυπουργού μας κ. Τσίπρα είναι ακόμη βαθύτερες! «Έποικοι Εβραίοι της Δυτικής Τουρκίας η φαμίλια του»! Άρα και ο κ. Τσίπρας είναι «Τουρκοεβραίος»!!! κατά τήνΤουρκική εφημερίδα, επαναλαμβάνω.

«Όπερ έδει δείξαι», καθώς έλεγαν και οι αρχαίοι Ελληνες! Επομένως, γιατί να μη προωθείται η εισβολή των Μουσουλμάνων στη Χώρα μας; Γιατί να μη τους δώσουμε την Ελληνική υπηκο-ότητα; Γιατί να μη τους δώσουμε το δικαίωμα να ψηφίζουν ως ισότιμοι πολίτες στις πάσης μορφής εκλογές στην Ελλάδα μας; ‘Ελληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί, ξυπνείστε! Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΥΠΟΥΔΟΥΛΩΘΗ! Είμαστε ήδη ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ!

Έπειτα είναι φανερό πλέον και δεν κρύβεται το γεγονός, ότι στα Ελληνικά Δημόσια Σχολεία, δηλ. στα Ελληνόπουλα, παρέχεται αγωγή Ισλαμικής πνοής και κατευθύνσεως! «Πνοή προόοδου και στα Σχολεία» γράφει με ενθουσιασμό η εφημερίδα ΑΥΓΗ στην πρώτη σελίδα της στο φ. της 9ης Ιανουαρίου 2019. Σας παραθέτουμε το σχετικό δημοσίευμα, για να θαυμάσετε τα μαθήματα Μουσουλμανικής λατρείας και συμπεριφοράς στα παιδιά μας!

Και όμως ουδείς ενοχλείται! Ούτε και η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος! Πνοή προόδου, λοιπόν, είναι το να καταστήσουμε τα παιδιά μας τέκνα του Μωάμεθ!!! Θαυμάστε τον τρόπο, που προσεύχονται! Θαυμάστε το νεαρό παιδί, που έχει πέσει «μπρούμιτα» μπροστά στο Κοράνιο! Καμαρώστε επίσης τον Υπουργό της α-Παιδείας και της αμορφωσιάς πως καμαρώνει δίπλα στον θρησκευτικό εκπρόσωπο του Ισλάμ, και μάλιστα κρατώντας στα χέρια του το Κοράνιο!”.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΠΟΨΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr