background img
banner
banner

ΦΩΤΗΛΑΣ: ΄΄Ανανέωση θητείας σε έναν διοικητή «φάντασμα»΄΄

   ΓΙΑ ΤΟΗΝ  ΔΙΟΙΚΗΤΗ 6ης ΥΠΕ 

«O κ. Νικολόπουλος έλαμψε διά της απουσίας του» στα δύο χρόνια που υπηρετεί ως Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας», επισήμανε ο Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής Αχαΐας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, κατά τη συζήτηση στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων για την ανανέωση της θέσης του.

Ο κ. Φωτήλας τόνισε ότι στα δύο χρόνια διοίκησης του κ. Νικολόπουλου δεν υλοποιήθηκε κανένα από τα «οράματά» του για την εν λόγω Περιφέρεια. ΄΄Το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να προσφέρει όσο περισσότερο μπορεί στους πολίτες, αλλά η ΥΠΕ δεν έχει συμβάλει στο έργο αυτό. Δραματικές ελλείψεις σε προσωπικό, υλικά και φάρμακα στο σύνολο των μονάδων υγείας της 6ης ΥΠΕ΄΄, ανέφερε μεταξύ άλλων. Για το λόγο αυτό τον ρώτησε εάν έχει προβεί σε ενέργειες τα δύο αυτά χρόνια και ποιες ήταν αυτές.

Επίσης, τον ρωτά ποιες ενέργειες έχει κάνει για τις ΤΟΜΥ τις οποίες από την αρχή η Ν.Δ. έχει πει ότι είναι δομές άχρηστες και κρατικοδίαιτες, αν είναι ευχαριστημένος, για τις ελλείψεις σε φάρμακα και υλικά κ.λπ.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr