background img
banner
banner

Αποφασισμένος να καταθέσει ψυχή ο Παναιγιάλειος

…ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ Η ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΒΡΑΧΝΕΙΚΑ

Πρέπει και είναι αποφασισμένος πλέον ο Παναιγιάλειος να προβάλλει απαιτήσεις, να διεκδικήσει να πάρει κάτι και μακριά από το γήπεδό του.
Ένας από τους τελικούς που τον περιμένουν, είναι το παιχνίδι με τον Διαγόρα στα Βραχνέικα.
Η προετοιμασία της εβδομάδας έχει επικεντρωθεί σ’ αυτό το παιχνίδι, θα συνεχιστεί στη σημερινή προπόνηση στο γήπεδο Πλαστήρα, καθώς και στην τελευταία αυριανή προπόνηση του Σαββάτου στο Δημοτικό Στάδιο.
Μέσα από βίντεο …κατασκοπεύονται τα υπέρ και τα κατά του αντιπάλου, που είχε πάρει ισοπαλία 1-1 στο Αίγιο τον α΄ γύρο, γιατί να μην γίνει τουλάχιστον κάτι ανάλογο στα Βραχνέικα και από τον Παναιγιάλειο.
Τις καλές εντυπώσεις που άφησαν με τον Αχαρναϊκό θα επιστρατεύσουν και πάλι οι «μελανόλευκοι», έχοντας συνάμα την ενίσχυση από τους τότε τιμωρημένους: Γραμματίκα και Πανάρετο.

Με βροχή η  προπόνηση της Πέμπτης

Υπό βροχή πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Πέμπτης, που είχε σαν αρνητικό στοιχείο τον τραυματισμό και την αποχώρηση του Αντωνιάδη.
Για την ανάγκη του «οικογενειακού» διπλού, προστέθηκαν ακόμα δυο παίκτες από την Κ15, με τους Σπυρόπουλο και Λελούδα να λαμβάνουν συνεχώς μηνύματα από τις ομαδικές και ατομικές παρουσίες, πριν καταλήξουν στα οριστικά συμπεράσματα της αρχικής 11άδας.

Τα άλλα παιχνίδια

Επειδή η παραμονή του Παναιγιάλειου …κρέμεται επίσης από τα υπόλοιπα αποτελέσματα, το ενδιαφέρον μεταφέρεται και πέρα από τα παιχνίδια της Αιγιώτικης ομάδας.
Σημαντικό για την παραμονή είναι το παιχνίδι του Πανμοβριακού με τον Παλληνιακό. Η ομάδα του Ριόλου φιλοξενείται την μεθεπόμενη αγωνιστική στο Αίγιο, θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα και απέναντι στον Παλληνιακό, ώστε να διατηρήσει το βαθμολογικό προβάδισμα από τον Παναιγιάλειο.
Ερωτηματικό μπαίνει επίσης και στο παιχνίδι στο Μενίδι, εκεί όπου ο Αχαρναϊκός υποδέχεται τον πρωτοπόρο και σχεδόν πρωταθλητή Ιάλυσο. Θα παίξει όπως ξέρει και μπορεί η ομάδα της Ρόδου; Ή θα αρκεστεί στη διαφορά ασφαλείας που απέχει από τον Διαγόρα;
Ρεπό έχει η Νίκη Τραγανού, ενώ την περιμένουν στη συνέχεια δυο εκτός έδρας παιχνίδια. Έχει να πάει σε Μενίδι και Βραχνέικα.
Ο Φοίβος παίζει στην Κρεμαστή με τον Διαγόρα Ρόδου και ο Πανηλειακός με τον υποβιβασμένο Αστέρα Αμαλιάδας.

ΕΠΟΜΕΝΗ 22Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Διαγόρας Βρ. – Παναιγιάλειος: Γκάμαρης (Αθήνας),
Φοίβος Κρ. – Διαγόρας Ρόδου: Κακουλίδης (Θράκης)
Πανηλειακός – Αστέρας Αμαλ.: Λιάρος (Λακωνίας)
Θύελλα Ραφ.- ΠΑΟ Βάρδας: Μπαϊρακτάρης (Αθηνών)
Πανμοβριακός – Παλληνιακός: Αδαμόπουλος (Ζακύνθου)
Αχαρναϊκός – Ιάλυσος: Ρούσσος (Κορινθίας)
Ρεπό: Νίκη Τραγανού


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr