background img
banner
banner

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ | 3ΟΣ ΌΜΙΛΟΣ: Ένα και καλό Δόξα Ελ. – Καλάβρυτα

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟΛΛΩΝ – ΦΛΟΓΑ ΡΟΔΙΑΣ

Στους υπολογισμούς έχουν πέσει τα σωματεία. Ακόμα 6 είναι οι αγωνιστικές που απομένουν και λογαριάζουν τι μπορούν να προλάβουν σ’ αυτό το χρονικό αγωνιστικό διάστημα, πόσο κοντά μπορούν να βρεθούν στους στόχους τους. Πάντως η βαθμολογία μας έχει φέρει κοντά και στην κορυφή αρκετούς …κατοίκους, οι οποίοι όμως γρήγορα …μετακομίζουν.

Αυτή τη φορά τα πρωτεία ανήκουν στον Αετό Ρίου, που έχοντας μια σταθερότητα στην απόδοσή του, αισιοδοξεί ότι μπορεί να τα διατηρήσει μέχρι τέλους. Ο Αετός παίζει στο Ρίο με τα Σελιανίτικα, έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στους ουραγούς και ετοιμάζεται να προσθέσει ακόμα τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του.

Αντίθετα με τα Καλάβρυτα, που μετά την ήττα στην Τέμενη από τον Αστέρα, ετοιμάζονται για ένα νέο …ταξίδι. Τόπος συνάντησης με την Δόξα Ελαιώνα, θα είναι το γήπεδο της Ροδιάς, στο μοναδικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο. Και μπορεί τα Καλάβρυτα μπορεί να αναζητούν την αναπλήρωση χαμένου εδάφους, στον Ελαιώνα ψάχνουν το …μονοπάτι που θα τους οδηγήσει στην πρώτη προνομιούχο 5άδα.
Στο ίδιο γήπεδο (Ροδιάς), μας περιμένει την Κυριακή το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον τυπικά γηπεδούχο Απόλλωνα και την Φλόγα Ροδιάς, αφού οι αντίπαλοι χρησιμοποιούν την ίδια έδρα. Σαν γειτονικό ντέρμπι έχει τον δικό του διαφορετικό χαρακτήρα, με όλα τα αποτελέσματα ανοιχτά.

Η Αιγείρα / Ακράτα μετά την ήττα σοκ στην έδρα της από την Αργυρά, παρέμεινε για 4η συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς νίκη. Έχει χάσει πολύτιμους βαθμούς, χρειάζεται άμεσα το «τρίποντο» στην Αγυιά από την δυνατή Αυτόνομη.
Από επιτυχία σε επιτυχία βαδίζει τον τελευταίο καιρό η Αργυρά, έχει να παίξει τώρα στο Προάστειο το «πονηρό» παιχνίδι με τον …γείτονα Κεραυνό 2016.

Στο Ρίο πάει ο Αστέρας Τέμενης, έχοντας σαν πρώτη σκέψη να μην πεταχτούν στα …σκουπίδια οι βαθμοί της νίκης από τα Καλάβρυτα. Η γηπεδούχος Φλόγα Κ. Καστριτσίου βρίσκεται ένα βαθμό πάνω από την ζώνη κινδύνου, θέλει οπωσδήποτε ένα θετικό αποτέλεσμα.
Το ίδιο ισχύει και για το Άνω Καστρίτσι, που θα παίξει στα Ζαρουχλέικα με τον τυπικά υποβιβασμένο Ολυμπιακό.

ΕΠΟΜΕΝΗ 21Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 02/03 -16:00
Δόξα Ελ. – Καλάβρυτα: Φωκάς
Κυριακή 03/03
10:00 Ολυμπιακός – Α. Καστρίτσι: Ανδριόπουλος
12:30 Φλόγα Κ.Κ. – Αστέρας Τεμ: Τηλιγάδας
18:30 Αργυρά – Κεραυνός 2016: Αρκουμάνης
16:00 Απόλλων – Φλόγα Ροδιάς: Οικονόμου
16:00 Αετός Ρίου – Σελιανίτικα: Παρδάλης
18:30 Αυτόνομη – Αιγείρα / Ακράτα: Γιαννόπουλος


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr