background img
banner
banner

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Λείπουν τα μεγάλα ντέρμπι, όχι ο φόβος για…παγίδες

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ – ΑΡΓΥΡΑ

Με τους 4 από τους 5 πρωτοπόρους να αγωνίζονται στην έδρα τους με υποδεέστερους αντιπάλους, η ερχόμενη 22η αγωνιστική στον 3ο όμιλο δεν προσφέρεται από την πρώτη ματιά για μεγάλα ντέρμπι.

Δεν μπορούμε παράλληλα να αποκλείσουμε τυχόν αναποδιές, που εισχωρούν θέλοντας και μη στο αγωνιστικό πρόγραμμα, δημιουργώντας εκπλήξεις, χαμένους και κερδισμένους που επωφελούνται.

Στην παλάντζα της βαθμολογίας, ιδιαίτερη βαρύτητα παίρνει το ντέρμπι της Τέμενης. ο Αστέρας υποδέχεται την Αργυρά, που με μια συνεχή αγωνιστική άνοδο, ανεβαίνει σταθερά και τα σκαλοπάτια στον βαθμολογικό πίνακα. Στα τελευταία 6 παιχνίδια έχει μία ισοπαλία στο Ρίο με τον Αετό και 5 νίκες με σημαντικότερη αυτή στην Ακράτα.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει επίσης και για τους δυο βαθμολογική σημασία, αφού ο μεν γηπεδούχος Αστέρας βρίσκεται στην 6η θέση και μπορεί να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την προνομιούχο πρώτη 5άδα, εκεί που ήδη βρίσκεται κατέχοντας την 3η θέση η Αργυρά, μαζί με την Αιγείρα / Ακράτα.

Ο πρωτοπόρος Αετός υποδέχεται στο Ρίο την Δόξα Ελαιώνα, που μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι.
Την αυλαία της αγωνιστικής κλείνει η ΑΕ Καλαβρύτων, ξεκινώντας στις 17:30 το παιχνίδι της με την Φλόγα Κ.Κ.
Η Αιγείρα / Ακράτα είχε κάποιες δυσάρεστες εκπλήξεις που στοίχισαν πολύτιμους βαθμούς, δεν έχει άλλη επιλογή με το Άνω Καστρίτσι, παρά μόνο τη νίκη.

Φαβορί είναι και η Φλόγα, έχοντας να αντιμετωπίσει στη Ροδιά τον Ολυμπιακό Ζαρουχλεΐκων.
Στη μοναδική τοπική συνάντηση, τα Σελιανίτικα παίζουν στο Δημητρόπουλο με τον Απόλλωνα.

Σημαντικό για την παραμονή στην κατηγορία, είναι το ντέρμπι στον Άγιο Βασίλειο. Κεραυνός και Αυτόνομη βρίσκονται στη γραμμή της επικίνδυνης ζώνης και στην κόψη του …ξυραφιού.

ΕΠΟΜΕΝΗ 22Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή 17/03 -16:00
Αιγείρα / Ακράτα – Α. Καστρίτσι
Κεραυνός 2016 – Αυτόνομη
Φλόγα Ροδιάς – Ολυμπιακός Ζ.
Αστέρας Τέμενης – Αργυρά
Σελιανίτικα – Απόλλων
Αετός Ρίου – Δόξα Ελαιώνα
17:30 Καλάβρυτα – Φλόγα Κ.Κ.

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr