background img
banner
banner

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : Με νίκες εδραιώθηκαν στην 5άδα οι πρωτοπόροι

ΑΠΟΛΛΩΝ – ΔΟΞΑ 1-1, ΩΦΕΛΗΘΗΚΕ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ 4-3 ΤΟ Α. ΚΑΣΤΡΙΤΣΙ 

 

Νίκες με ευρύ σκορ είχαν οι 5 πρωτοπόροι, που σιγουρεύτηκαν στην πρώτη 5άδα για πλέι οφ. Απομένει να γνωρίσουμε τον φετινό πρωταθλητή, με την ερχόμενη αγωνιστική να είναι καθοριστική, αφού ο Αετός παίζει στην Ακράτα, ενώ εκτός έδρας παίζει και η ΑΕ Καλαβρύτων, με το Α. Καστρίτσι.
-Εύκολο έργο είχε στο Ρίο ο πρωτοπόρος Αετός, πήρε την ευρεία νίκη 5-1 από τον Ολυμπιακό Ζαρουχλεΐκων.
-Άργησαν να φτάσουν στην ουσία τα Καλάβρυτα, έβαλαν μαζεμένα 5 γκολ (5-0) στην Αυτόνομη, το τελευταίο 20λεπτο.
-Αντίθετα η Αιγείρα / Ακράτα είχε εξασφαλίσει τη διαφορά και τη νίκη από νωρίς, 4-0 τα Σελιανίτικα.
-Η Φλόγα Κ. Καστριτσίου προηγήθηκε, η Αργυρά πήρε κατόπιν τα ηνία για το 1-4.
-Στο β΄ ημίχρονο όλα τα γκολ της Φλόγας Ροδιάς σε βάρος του Κεραυνού 2016.
-Χαλάρωσε ο Αστέρας, βρέθηκε να χάνει 1-3 στην Τέμενη από το Α. Καστρίτσι, «ίδρωσε», αλλά το γύρισε υπέρ της 4-3.
-Μοιράστηκαν γκολ και βαθμό Απόλλων – Δόξα Ελαιώνα 1-1

Καλάβρυτα – Αυτόνομη 5-0

Αφλογιστία στο α΄ ημίχρονο, …πολυβόλο στο β΄ όταν στο τελευταίο 20λεπτο σημείωσε το νικηφόρο 5-0 σε βάρος της Αυτόνομης. Το σκορ άνοιξε στο 73΄ ο Δημήτρης Καλαμαράς, για να ακολουθήσει χατ τρικ από τον Ασπρούκο και τέλος τον Καμπεράι να βάζει το …κερασάκι στην τούρτα για το 5-0 στο 87΄.
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Παπαδημητρόπουλος, Τζόβολος (71΄ Χύσα), Παναγιωτόπουλος (65΄ Παπαχριστόπουλος), Ντιούφ, Παπαγεωργίου, Μενύχτας (58΄ Σταύρακας), Καμπεράϊ, Παπαδόπουλος, Γιαννόπουλος (79΄ Σταματόπουλος), Δημ. Καλαμαράς, Ασπρούκος

4 χατ τρικ η αγωνιστική το ένα ο Κ. Ασπρούκος που σκοράρει για 4η συνεχόμενη

Κεραυνός Σελιανιτίκων
Α.Ε. Αιγείρας /Ακράτας 0-4

Με το χατ τρικ του Κλουκίνα από ημίχρονο, η Αιγείρα / Ακράτα είχε αγκαλιάσει τη νίκη στο γήπεδο Δημητρόπουλου απέναντι στα Σελιανίτικα.
Ακόμα ένα γκολ του Άγγελου Πρέζα στο 65΄, διαμόρφωσε το τελικό 0-4.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΕΛΙΑΝΙΤΙΚΩΝ: Γεμιχόπουλος, Κουτσογιώργης, Ασημακόπουλος, Δεληγιάννης, Ρηγόπουλος, Μπαρμπάκης, Διαμαντόπουλος (65΄ Μεντζελόπουλος), Μελισσουργός, Γκόφας, Π. Γεωργακόπουλος, Αντωνόπουλος
Α.Ε. ΑΙΓΕΙΡΑΣ/ΑΚΡΑΤΑ: Λεπενιώτης, Παππάς, Παναγόπουλος (63΄ Αγγ. Σκάζας), Τσούρας, Αντρ. Μάρκου, Ψαρράκος (69΄ Αλέφαντος), Σακελλαρόπουλος (36΄Λέσι), Παράνομος, Κλουκίνας (74΄ Σαρμάς), Αγγ. Πρέζας, Β. Παναγιωτόπουλος

Κεραυνός 2016 – Φλόγα Ροδιάς 0-4

Αν και είχε τον αέρα ευνοϊκό στο α΄ ημίχρονο η Φλόγα Ροδιάς δεν είχε γκολ. Δεν έγιναν σουτ στην εστία του Κεραυνού, αφού οι παίκτες της Ροδιάς ήθελαν να …μπουν με την μπάλα στα δίχτυα.
Αντίθετα το β΄ μέρος είχε όλα τα γκολ των νικητών, με χατ τρικ του Άκη Κατσαούνη και φοβερό γκολ στην κίνηση με λόμπα εκτός περιοχής του Π. Λιακόπουλου.
ΦΛΟΓΑ ΡΟΔΙΑΣ: Λικάϊ, Τσιάπι (46΄ Λεκάϊ, 67΄ Ανδρ. Λιακόπουλος), Ανδρ. Nιγιάννης (75΄ Τσάμης), Π. Λιακόπουλος, Σπανός, Μούκας, Μπαντούνας, Χριστόπουλος, Κατσαούνης, Τζιαντομένικο (85΄ Τσόγκας), Γκλαβάς

Αστέρας Τέμενης – Α. Καστρίτσι 4-3

Στην Τέμενη ο Αστέρας προηγήθηκε 1-0 με τον Δαλιάνη στο 17΄, αισθάνθηκε ότι σιγούρεψε τη νίκη και υποτίμησε το Α. Καστρίτσι, που απάντησε με τρία γκολ. Πέναλτι ο Μπαγιώργος 1-1 στο 23΄, Χαϊράνι 1-2 στο 39΄ και ο ίδιος 1-3 με το ξεκίνημα του β΄ μέρους.
Σκορ που έβαλε την ομάδα της Τέμενης σε τρέξιμο και αρκετό ρίσκο για να γυρίσει το παιχνίδι. Ισοφάρισε 3-3 με τους Χριστοδουλόπουλο (60΄), Οικονομόπουλο (66΄) και πήρε τη νίκη με το αυτογκόλ του Γιαννούλη στο 84΄.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ: Μπαλαφούτης, Μεσσήνης, Ρότσκας (29΄ λ.τ. Π. Καλλιακούδας), Ιβάνοφ (46΄ Ντοντάϊ), Οικονομόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Παπαδιονυσίου, Χριστοδουλόπουλος, Ι. Αγγελόπουλος, Δαλιάνης, Μιχαλόπουλος

Απόλλων Αιγίου – Δόξα Ελαιώνα 1-1

Λίγες οι φάσεις στο γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα σε Απόλλωνα και Δόξα Ελαιώνα, στην κοινή έδρα της Ροδιάς.
Καλύτερα κινήθηκε στο α΄ ημίχρονο ο τυπικά γηπεδούχος Απόλλων, η Δόξα που είχε δυο καλές φάσεις με τον Καΐσι, μετέτρεψε σε γκολ την πρώτη στο 32΄, ύστερα από την πάσα του Κουνάβη για το 0-1.
Ο Απόλλων έφτασε στην ισοφάριση με τον Σημάτη στο 93΄, αφού είχε προηγηθεί σουτ του Θωμά και απόκρουση των αμυντικών.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΙΓΙΟΥ: Χριστοδουλόπουλος, Γκέργκι (77΄ Σημάτης), Προδρομάκης, Μηλιάκης, Μικές, Τρακαδάς, Μανίκας, Κωνσταντίνου, Κ. Σκιαδάς (88΄ Κεφαλωνίτης), Θεοτοκάτος, Ντεντής (35΄ Θωμάς)
ΔΟΞΑ ΕΛΑΙΩΝΑ: Ντόϊ, Μετζάϊ (85΄ Θεοδούλης), Γιαννόπουλος, Ραμπαβίλας, Ελ. Κοσκινάς, Μαραγκός, Καΐσι, Αυλωνίτης, Λυμπέρης, Κουνάβης, Γ. Γεωργίου


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr