background img
banner
banner

Η δημοτική σύμβουλος Διάμαντω Βασιλακοπούλου στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Δημήτρη Καλογερόπουλου

TI ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ

“Γεννήθηκα στον Αχλαδιά Αιγιαλείας. Είμαι κάτοικος Αιγίου. Μητέρα δύο κοριτσιών της Χριστίνας Καρτσωνάκη Διαιτολόγου – Διατροφολόγου που διατηρεί γραφείο στην Αθήνα και της Εμμανουέλας Καρτσωνάκη γιατρού Νευρολόγου που μένει και εργάζεται στην Ελβετία.  Σπούδασα στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου του Αμβούργου στην Γερμανία. Είμαι ιδιώτης γιατρός, Ειδικός παθολόγος και από το 1995 διατηρώ ιατρείο στο Αίγιο. Για μία 20ετία  εργαζόμουν στο ΙΚΑ Αιγίου.

Από το 2010 είμαι δημοτική σύμβουλος Αιγιαλείας και από το 2014 Αντιπρόεδρος της ΔΗ.ΚΕ.ΠΑ και μέλος Δημοτικών Επιτροπών. Όλο αυτό το διάστημα έμαθα πολύ καλά  τα δημοτικά θέματα  αλλά και τις δυνατότητες του τόπου μας και έδωσα ότι  καλύτερο μπόρεσα για αυτά μέσα από τα  όργανα που ορίστηκα και συμμετείχα πάντα στα πλαίσια των στόχων και των δυνατοτήτων των επικεφαλής των δημοτικών αρχών που είχαν εκλεγεί αυτό το διάστημα.

Και στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα συμμετέχω ενεργά στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλου, γνωστού για την αυτοδιοικητική του πορεία με αδιαμφισβήτητη προσφορά στην περιοχή μας, που θέλουμε να δούμε να αξιοποιεί τα πλεονεκτήματά της και να δημιουργεί καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για κατοίκους και επαγγελματίες σε όλους τους τομείς.

Για να είμαστε στα περισσότερα ισάξιοι με άλλους τόπους που επισκεπτόμαστε και συγκρίνουμε οικτίροντας πάντα μόνο την κακή μας μοίρα, ας πάρουμε στα χέρια μας  τις τύχες μας μέσα από σωστές επιλογές άξιων ανθρώπων με μόνο κριτήριο ποιος μπορεί να μας  πάει  μπροστά, χωρίς πολιτικούς χρωματισμούς, υποκρισίες και ίντριγκες για να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος με δοκιμές.”

ΔΙΑΜΑΝΤΩ  ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΡΤΣΩΝΑΚΗ


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr