background img
banner
banner

Ενδιαφέροντα θέματα στην «ατζέντα» της Δημοτικής Κοινότητας

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Η τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 20 Μαρτίου και ώρα 12:00, στo γραφείο της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου, επί της οδού Κλεομένους Οικονόμου 11, 1ος όροφος. Συνολικά θα εξεταστούν δώδεκα θέματα που περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη.

Πρόκειται για την μίσθωση χώρων στάθμευσης στη Δ.Κ. Αιγίου, την διαβίβαση εγγράφων που αφορούν πλημμυρικά φαινόμενα σε οικία από παρτέρι του Λαογραφικού Μουσείου Αιγίου, την εκμίσθωση τμήματος κοινοχρήστου χώρου στην πλατεία Αγίας Λαύρας, με τη διαδικασία της δημοπρασίας, την έγκριση διαγράμμισης εισόδου-εξόδου επί της οδού Εισοδείων, την τοποθέτηση ή μη σιδερένιων μπαρών επί της οδού Κλ. Οικονόμου 15, την χορήγηση θέσεων στάθμευσης στις οδούς Π. Χαραλάμπους 4, Παύλου Μελά 23, και εργατικών κατοικιών 37 και Αναπαύσεως.

Ακόμη, την τοποθέτηση καθρέπτη στον οικισμό Σταφιδαλώνων, την παραχώρηση δημοτικού χώρου στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Αιγιαλείας & Καλαβρύτων και την μεταφορά του πύργου του ναυαγοσώστη στην παραλία Αλυκής. Τέλος, το Σώμα καλείται να εξετάσει και μία καταγγελία.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr