background img
banner
banner

Η απεργία… νέκρωσε το κέντρο

ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

Την διαπίστωση ότι καφέ, μπαρ και εστιατόρια δίνουν ζωή στην πόλη, έκαναν τη Δευτέρα  όσοι κινήθηκαν στους κεντρικούς δρόμους του Αιγίου. Το 24ωρο «λουκέτο» σε επιχειρήσεις εστίασης και αναψυχής, με αφορμή την απεργία που πραγματοποιήθηκε σε επίπεδο Αχαΐας από τους επαγγελματίες του κλάδου, είναι αρκετό για να αντιληφθεί κανείς την συμβολή τους στην κίνηση στους δρόμους της πόλης.

Από το πρωί, η εικόνα ήταν υποτονική ακόμη και στα σημεία που καθημερινά σφύζουν από ζωή. Η συμμετοχή στην απεργία, σύμφωνα με τα στοιχεία του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής, ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική αφού απήργησε η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του. Ακόμη και καφενεία εκτός Αιγίου παρέμειναν κλειστά ενώ παντού βρισκόταν αναρτημένη η αφίσα του Συλλόγου με την ένδειξη «κλείνουμε μία μέρα για να μην κλείσουμε για πάντα».

Όπως και να έχει, η Αιγιάλεια έστειλε το μήνυμα για την αναγκαιότητα μιας καλύτερης μεταχείρισης του κλάδου από την Πολιτεία. Μένει τώρα να εισακουστούν τα αιτήματα των επαγγελματιών…


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr