background img
banner
banner

Ισπανία: «Βρέχει» φακέλους με χρήματα -Μυστήριο σε χωριό με άγνωστο δωρητή

ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ

Φάκελοι γεμάτοι χρήματα ερρίφθησαν μέσα στο γραμματοκιβώτιο ή κάτω από την εξώπορτα σπιτιών χωρικών, χωρίς εμφανή λόγο. Αυτό τουλάχιστον συνέβη σε 15 κατοίκους του χωριού Βιγιαραμιέλ στη βορειοδυτική Ισπανία.

Εδώ και μια εβδομάδα, ο τόσο γενναιόδωρος όσο και άγνωστος δωρητής που μοιράζει φακέλους που περιέχουν 50, 70 ή και 100 ευρώ, τροφοδοτεί τις συζητήσεις στο χωριό των 800 κατοίκων, όπως ανέφερε η δήμαρχός του Νούρια Σιμόν. «Εχουμε σαστίσει όλοι και περιμένουμε, γιατί δεν ξέρουμε ούτε από πού έρχονται τα χρήματα αυτά ούτε ποιος είναι ο δωρητής».

Οι ευτυχείς «παραλήπτες» έχουν κατά τα φαινόμενα ένα κοινό σημείο, ότι κατοικούν στο χωριό αυτό: «μια χήρα που ζει με τον ανύπαντρο γιο της, οικογένειες με μικρά παιδιά, ηλικιωμένα ζευγάρια», τόνισε η Νούρια Σιμόν, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ορισμένοι δύσπιστοι πήγαν στην τράπεζα ή στο αστυνομικό τμήμα για να εξακριβώσουν αν τα χαρτονομίσματά ήταν γνήσια. Και πράγματι ήταν. Η αστυνομία δεν άρχισε να διενεργεί έρευνα για να διαλευκάνει το μυστήριο … καθώς δεν διαπράχθηκε κανένα αδίκημα.

Πηγή: iefimerida.gr


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΣΜΟΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr