background img
banner
banner

Κουκουλοφόροι «μπούκαραν» σε σπίτι, χτύπησαν και έκλεψαν δύο γυναίκες…

ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΑΙΓΙΟ – «ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ» ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛ..ΑΣ.

Το ένα μετά το άλλο καταγράφονται τα κρούσματα εγκληματικότητας και παραβατικής συμπεριφοράς στην περιοχή, καθώς τις τελευταίες ημέρες έχουν συμβεί απανωτά περιστατικά ληστειών όπου, με τη χρήση όπλων και βίας, οι δράστες τρομοκρατούν ανυπεράσπιστους πολίτες. Δύο ηλικιωμένες γυναίκες στην περιοχή της Ελίκης χθες το βράδυ, έζησαν τον απόλυτο τρόμο όταν εισήλθαν στο σπίτι τους τρεις κουκουλοφόροι και υπό την απειλή μαχαιριού και ξύλου, τους αφαίρεσαν χρηματικό ποσό…

Πρόκειται για δυο γυναίκες 66 και 68 ετών που δέχθηκαν άγρια επίθεση μέσα στο σπίτι τους από τρεις άνδρες που φορούσαν κουκούλες, οι οποίοι χωρίς δισταγμό, τις χτύπησαν και τις απείλησαν με μαχαίρι για να τους δώσουν ό,τι χρήματα είχαν. Αφού πήραν 4.000 ευρώ, έφυγαν από το σπίτι σαν κύριοι! Οι γυναίκες, μετά το αρχικό σοκ ειδοποίησαν  την Αστυνομία η οποία ανέλαβε άμεσα τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Μπήκαν από ανασφάλιστο παράθυρο

Με βάση την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών αγνώστων δραστών για ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου για τα όπλα. Ειδικότερα, οι δράστες, χθες το βράδυ, σε χωριό του Αιγίου, ενεργώντας από κοινού, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και φορώντας κουκούλες, εισήλθαν από ανασφάλιστο παράθυρο, σε μονοκατοικία, που διαμένουν δύο ηλικιωμένες γυναίκες και αφού τις ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού και με την χρήση σωματικής βίας, τους αφαίρεσαν 4.000 ευρώ.

Στην τοπική ΕΛ.ΑΣ. έχει σημάνει… συναγερμός για τα συνεχή συμβάντα που μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους, ενώ διενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών εις βάρος των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου για τα όπλα.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr