background img
banner
banner

Λειτουργεί το γραφείο της Π.Ε.Σ. για την υποβοήθηση και κατάθεση των δηλώσεων

Διαρκώς αυξανόμενη είναι η προσέλευση στο ειδικό γραφείο που έχει συστήσει η Παναιγιάλειος Ένωση Συνεταιρισμών, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες και στα αιτήματα του αγροτικού κόσμου, που έχει αναλάβει την υποβοήθηση κατά τη σύνταξη των αρχικών δηλώσεων ιδιοκτησίας των ακινήτων τους και την υποβολή αυτών στο αρμόδιο Κτηματολογικό Γραφείο.

΄΄Πρόκειται για μία υπηρεσία που μας ζητήθηκε από τους παραγωγούς της περιοχής και την οργανώσαμε έτσι ώστε να τους βοηθήσει στην διαδικασία της κτηματογράφησης. Με εξειδίκευση και γνώση, οι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν να βοηθήσουν τους ιδιοκτήτες ακινήτων να συντάξουν τις δηλώσεις ιδιοκτησίας και να τις υποβάλουν στο αρμόδιο Κτηματολογικό Γραφείο΄΄, επισήμανε  στο Protionline.gr o πρόεδρος της Παναιγιάλειας Ένωσης Συνεταιρισμών Θανάσης Σωτηρόπουλος, κάνοντας γνωστό πως η προσέλευση είναι ήδη πολύ μεγάλη ενώ και η υποβολή των δηλώσεων αναμένεται να ξεκινήσει εντός της εβδομάδας.

Σημειώνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να διεκπεραιώσουν την προαναφερόμενη διαδικασία μέσω της Π.Ε.Σ., μπορούν να ενημερώνονται από το προσωπικό στα γραφεία της ή στα τηλέφωνα επικοινωνίας 2691026632 και 2691022410.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr