background img
banner
banner

Ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο στο κέντρο του Αιγίου!

ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ 800 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ

Στόχος ληστών έγινε το πρατήριο υγρών καυσίμων που βρίσκεται στην οδό Κανελλοπούλου στο Αίγιο, ιδιοκτησίας «Σεργιαννίδη», τα ξημερώματα της Παρασκευής. Πέντε άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, απείλησαν με καραμπίνα τον υπάλληλο και άρπαξαν 800 ευρώ σε μετρητά, καθώς και δύο μικρά χρηματοκιβώτια και τράπηκαν σε φυγή…

Το γεγονός έχει θορυβήσει έντονα την τοπική κοινωνία για τον τρόπο με τον οποίο λειτούργησαν οι δράστες της οργανωμένης ληστείας, απειλώντας ευθέως και θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή ενός εργαζόμενου και μάλιστα σε επιχείρηση που βρίσκεται στο κέντρο του Αιγίου. Έχει δε ανησυχήσει όλα τα πρατήρια που αναγκάζονται να διανυκτερεύουν ανά διαστήματα, με τους ιδιοκτήτες να ζητούν προστασία και περισσότερη αστυνόμευση.

Του έβαλαν το όπλο στον κρόταφο…

Συγκεκριμένα, πέντε άντρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισέβαλαν τα ξημερώματα στο πρατήριο, όπου εκεί βρισκόταν μόνος του ένας υπάλληλος. Αμέσως έβγαλαν κυνηγετικό όπλο το οποίο του… κόλλησαν στον κρόταφο, ζητώντας του να τους δώσει τα χρήματα του ταμείου. Στην συνέχεια τον κατηύθυναν στην τουαλέτα όπου τον κλείδωσαν για να κάνουν ανενόχλητοι τη… δουλειά τους. Αφαίρεσαν συνολικά 800 ευρώ από το ταμείο, καθώς και δύο χρηματοκιβώτια μικρών διαστάσεων.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος των πέντε αγνώστων δραστών για ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί όπλων. Ενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι το τρόπος που λειτούργησαν οι δράστες έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με την ληστεία που είχε σημειωθεί στα γραφεία της ΔΕΥΑΑ στις 22 Ιουνίου2018…


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr