background img
banner
banner

Ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Μαρινόπουλος, με την “Ποιοτική Αιγιάλεια”

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΨΥΧΡΑΜΗ

Φίλες και Φίλοι,

Τέλος στις ψευδαισθήσεις. Για να αλλάξουν τα πράγματα και να βγούμε από τα αδιέξοδα, είναι αναγκαία μια ριζική αλλαγή, υπέρ των συμφερόντων των Αιγιαλέων. Οι μέχρι πρότινος πολιτικοί αντίπαλοι στο Δήμο, αλληλοχειροκροτούνται και αυτοδοξάζονται, όλοι τυφλωμένοι από το θέλγητρο της εξουσίας, συμμαχούν και διεκδικούν εκ νέου, με νύχια και με δόντια, κρυπτόμενοι πίσω από αδύναμους κρίκους, να κρατήσουν την εξουσία στο Δήμο της Αιγιάλειας.

Ας στραφούμε στην καθημερινότητά μας, ας στραφούμε σε τολμηρές λύσεις, ας στραφούμε παρέχοντας υπηρεσίες προς τους Αιγιαλείς, μακριά από διαμάχες μακριά από παλαιοκομματισμούς και χρίσματα, ας ξεφύγουμε από τα πολιτικά τζάκια, από το χθες, από την οπισθοδρόμηση.

Η νέα νομοθεσία, η απλή αναλογική, σε μια εποχή που «φωνάζει» για αλλαγές, ενισχύει και επιτρέπει την είσοδο νέων προσώπων άφθαρτων, φιλόδοξων και επιτυχημένων ανθρώπων στους τομείς που δραστηριοποιούνται, ακόμη και νέων που έχουν γνώσεις, αλλά δεν κατάφεραν ακόμη να σταδιοδρομήσουν στην πολιτική σκηνή.

Ο  συνδυασμός ¨ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ¨ με επικεφαλής την έμπειρη και δημιουργική Βασιλική Ψυχράμη με τέτοιους ανθρώπους συμπορεύεται και συνεργάζεται και με τέτοιους ανθρώπους θέλω να συνεργαστώ και εγώ.  Αξιόλογοι συμπολίτες μας που έχουν να προσφέρουν ουσιαστικά, μέσα από τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους σε αυτό το όραμα για μια άλλη, καλύτερη Αιγιάλεια.

Βιογραφικό Σημείωμα:

Ξεκίνησε την πολιτική του σταδιοδρομία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση το 2011 ως Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ριζομύλου Αιγιαλείας. Το 2014 επανεξελέγη στην Δημοτική Κοινότητα Διακοπτού, δημοτικός σύμβουλος. Από το 2018 έως το  2019 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Διοίκησης & Αξιοποίησης Δημόσιας και Δημοτικής Περιουσίας και θεμάτων Δ.Ε. Διακοπτού. Θήτευσε ως Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας    Ζωής, Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας, μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αιγιαλείας και εκπρόσωπος του Δήμου Αιγιαλείας στις Γενικές Συνελεύσεις της «ΑΧΑΪΑ –ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε.»

Ο Παναγιώτης Μαρινόπουλος γεννήθηκε το 1978. Κατάγεται και ζει  μόνιμα στην Τοπική Κοινότητα Ριζομύλου Αιγιαλείας, είναι επιχειρηματίας  και  πατέρας μίας κόρης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr