background img
banner
banner

Με τον Χρήστο Γούτο, ο τ. Πρόεδρος Καμαρών Αντώνης Τσαλπατούρος  

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΟΝ ΕΡΙΝΕΟ 

 Η Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ» του Υποψηφίου Δημάρχου Αιγιάλειας Χρήστου Γούτου, ανακοινώνει ότι: «Στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου, υποψήφιος στο Κεντρικό Ψηφοδέλτιο του Ερινεού, θα είναι ο κ. Αντώνης Τσαλπατούρος.

Ο κ. Τσαλπατούρος γεννήθηκε στις Καμάρες το 1967 και διαμένει μόνιμα εκεί, παντρεμένος με τη συνταξιούχο υπάλληλο του ΟΤΕ κα. Γεωργία Μαδιά.  Έχουν 3 παιδιά, την Αγγελική (Δικηγόρο Αθηνών), τον Δημήτρη (Αξιωματικό Ε.Ν) και τον Κωνσταντίνο (Μαθητή Γ’ Λυκείου).

  • Είναι απόστρατος του Πυροσβεστικού Σώματος (2018).

Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση εισήλθε το 2006:

  • Διατέλεσε Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καμαρών (2006-2010)
  • Σήμερα είναι Πρόεδρος του Προοδευτικού Συλλόγου Καμαρών.

Ο ίδιος, σε δήλωσή του, αναφέρει: «Οι γονείς μου με δίδαξαν να είμαι εργατικός, αποφασιστικός και να λέω τα πράγματα με το όνομά τους. Αυτές τις αξίες τηρώ στη ζωή μου. Στηρίζω τον Χρήστο Γούτο, γιατί πιστεύω σε αυτόν και στις ικανότητές του. Μαζί θα εργαστούμε για το καλύτερο του τόπου μας…και των παιδιών μας».

Ο Χρήστος Γούτος, τον καλωσορίζει στην Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ», τονίζοντας: «Ο Αντώνης Τσαλπατούρος, έχει εμπειρία και διάθεση. Ο τόπος του θα πρέπει να ξέρει ότι και με αυτόν κοντά στην Δημοτική μας Παράταξη, θα βρει τη δικαίωση που αναζητά. Για μας ο δήμος είναι ενιαίος και ως έτσι ο Ερινεός θα έχει αυτά που του αξίζουν. Ο Αντώνης γνωρίζει και θα μας καθοδηγεί στηνμετεκλογική μας πορεία…προς την Αιγιάλεια του Αύριο. Καλή μας επιτυχία».

 


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr