background img
banner
banner

Με τον Χρήστο Γούτο, υποψήφια η Ντίνα Τρανούλη

Η Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ» του Υποψηφίου Δημάρχου Αιγιάλειας Χρήστου Γούτου, ανακοινώνει ότι:  «Στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου, υποψήφια στο Κεντρικό Ψηφοδέλτιο του Αιγίου, θα είναι η κα. Ντίνα Τρανούλη.

Η κα. Τρανούλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αίγιο. Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή Ιωαννίνων και εργάστηκε για 8 χρόνια στην ιδιωτική εκπαίδευση. Τα τελευταία 15 χρόνια, μαζί με τον αδερφό της Γιώργο Τρανούλη, έχουν αναλάβει το Λογιστικό Γραφείο του αείμνηστου πατέρα τους Δημήτρη Τρανούλη. Είναι παντρεμένη με τον Νικήτα Τσούνη και έχουν 3 παιδιά.

Η ίδια, σε δήλωσή της, αναφέρει: «Με την Τοπική Αυτοδιοίκηση ασχολούμαι για πρώτη φορά. Κι αυτό γιατί πιστεύω ότι ο Χρήστος Γούτος έχει το πάθος, την εντιμότητα, τη σύγχρονη ματιά και πάνω  απ’ όλα την ικανότητα, να διοικήσει τον Δήμο Αιγιάλειας, σε μια ιδιαίτερα σημαντική και κρίσιμη περίοδο. Μαζί με νέους ανθρώπους και ενεργούς πολίτες, με ενθουσιασμό και τόλμη, μπορούμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο».

Ο Χρήστος Γούτος, την καλωσορίζει στην Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ», τονίζοντας: «Η Ντίνα Τρανούλη, είναι άνθρωπος της νοικοκυροσύνης. Η απόφασή της να ασχοληθεί με τα κοινά, σηματοδοτεί την  ενεργοποίηση νέων υγιών δυνάμεων του τόπου. Είναι αυτό που επιχειρούμε με την νέα Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ» και το καταφέρνουμε. Την χρειαζόμαστε στην μετεκλογική μας πορεία…προς την Αιγιάλεια του Αύριο. Καλή μας επιτυχία».

 


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr