background img
banner
banner

Με τον Χρήστο Γούτο, υποψήφιος στο Αίγιο, ο εκπαιδευτικός Γιάννης Παπαδόπουλος

Η Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ» του Υποψηφίου Δημάρχου Αιγιάλειας Χρήστου Γούτου, ανακοινώνει ότι:

«Στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου, υποψήφιος στο Ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου, θα είναι ο κ. Γιάννης Παπαδόπουλος.

Ο κ. Παπαδόπουλος είναι εκπαιδευτικός (Παιδαγωγικό  Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και Ιστορικού Τμήματος του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου) με  μετεκπαίδευση στις Επιστήμες Αγωγής και επιμόρφωση στην Πληροφορική και τις Νέες Τεχνολογίες του Πανεπιστημίου Πατρών, όπως και στην Ειδική Αγωγή  του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

  • Έχει θητεία Διευθυντή σε Δημοτικά Σχολεία της Αιγιάλειας (από το 2007) και σήμερα υπηρετεί  ως τέτοιος στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου.
  • Έχει θητεύσει στο 2ο Γραφείο Α/θμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας ως Υπεύθυνος Εκπαιδευτικών θεμάτων.

Έχει διατελέσει:

  • Αντιπρόεδρος και Γενικός Γραμματέας στο Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Αιγιάλειας

Στο συγγραφικό του έργο πιστώνεται:

  • Η έκδοση του Παιδικού Παραμυθιού «Ονειροπεριπέτειες», ανέκδοτα παιδικά λογοτεχνήματα, δημοσιευμένα άρθρα και  χρονογραφήματα στον τοπικό Τύπο, ενώ υπό έκδοση είναι η Ποιητική Ανθολογία  «Μεθυσμένη Επιγραφή».

Ο ίδιος, σε δήλωσή του, αναφέρει: «Συντάσσομαι με τον Χρήστο Γούτο, γιατί είναι αισιόδοξος, έντιμος, ικανός και ρεαλιστής. Τον εμπιστεύομαι γιατί ενώνει και δεν διχάζει. Στηρίζει πολιτικές με επίκεντρο τον άνθρωπο».

Ο Χρήστος Γούτος, τον καλωσορίζει στην Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ», τονίζοντας:

«Ο Γιάννης Παπαδόπουλος έχει την εμπειρία τομέων του δήμου που θέλουμε να αναπτύξουμε στο Αίγιο και στον Δήμο ολόκληρο. Στην Παιδεία και ειδικότερα στην Ειδική Αγωγή  έχουν γίνει κάποια βήματα προόδου, αλλά οφείλουμε πολλά περισσότερα. Οι γνώσεις του είναι πολύτιμες για τον νέο Συνδυασμό μας,  ώστε να κάνουμε καλύτερη την Αιγιάλεια του Αύριο. Καλή μας επιτυχία».

 


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr