background img
banner
banner

Με τον Χρήστο Γούτο, υποψήφιος στο Αίγιο, ο Σωκράτης Μαυρίδης

Η Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ» του Υποψηφίου Δημάρχου Αιγιάλειας Χρήστου Γούτου, ανακοινώνει ότι:  «Στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου, υποψήφιος στη Δημοτική Κοινότητα Αιγίου, θα είναι ο Σωκράτης Μαυρίδης.

Γεννήθηκε στο Αίγιο, όπου τελείωσε και το Λύκειο, για ν’   ασχοληθεί κατόπιν με τη γνωστή οικογενειακή επιχείρηση «Ζαχαροπλαστείο Μαυρίδη». Τα τελευταία χρόνια διατηρεί κατάστημα Ειδών Δώρων και Μικροεπίπλων.

Στην δραστηριότητά τους συμπεριλαμβάνονται:

  • Επί 12 έτη Μέλος του Εμπορικού – Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιάλειας, έχοντας θητεία Αντιπροέδρου και Γενικού Γραμματέα, ενώ σήμερα είναι Υπεύθυνος Εθιμοτυπίας και Πρωτοκόλλου.
  • Εκλεγμένος Μέλος της Ομοσπονδίας Εμπόρων Πελοποννήσου – ΝΔ Ελλάδος – Ζακύνθου και Ιονίων Νήσων.
  • Αντιπρόσωπος της Ομοσπονδίας στην Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου.
  • Τελετάρχης του Δήμου Αιγίου (επί δημαρχίας Απ. Καραφωτιά).
  • Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της τέως «Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης» Δήμου Αιγίου.
  • Μέλος του Συνδέσμου Φιλίας Ελλάδας – Ισραήλ (από το 2006).

Ο ίδιος, σε δήλωσή του, αναφέρει: «Στηρίζω τον Χρήστο Γούτο, έναν άνθρωπο ακέραιο του προσκήνιου και όχι του παρασκηνίου, μακριά από ίντριγκες και τοπικά μικροσυμφέροντα. Το όραμά μου συνάδει με το δικό του και πιστεύω στην ήρεμη δύναμη που διαθέτει, την όρεξη και την ικανότητα να είναι ένας καλός και παραγωγικός αυριανός Δήμαρχος Αιγιάλειας».

Ο Χρήστος Γούτος, τον καλωσορίζει στην Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ», τονίζοντας: «Ο Σωκράτης Μαυρίδης αντιπροσωπεύει τη διαρκή ζωντάνια που θέλει η ενασχόληση με τα κοινά. Αγαπά την  πόλη του Αιγίου και με την εμπειρία του στο χώρο της αγοράς, ξέρει τι πρέπει ν’ αλλάξει προς το καλύτερο. Είναι, ένας ακόμα ανθρώπινος κρίκος της δημοτικής αλυσίδας που θα μας πάει στο Αίγιο του αύριο, στην Αιγιάλεια του Αύριο. Καλή μας επιτυχία».

 


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr