background img
banner
banner

Ο Γιώργος Γκίκας στη θέση του Θανάση Μεντζελόπουλου

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΥΓΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Συνεδριάζει την Τετάρτη το δημοτικό συμβούλιο Αιγιάλειας, με 22 θέματα στην ημερήσια διάταξη του, με πρώτο και κυριότερο θέμα την έγκριση μελέτης προϋπολογισμού 868.000 ευρώ για την αγροτική οδοποιία του δήμου Αιγιάλειας.

Η βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας και της πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις, είναι μείζον θέμα για ένα δήμο όπως η Αιγιάλεια και δεν είναι λίγες οι φορές που ο σημερινός δήμαρχος Αιγιάλειας, Θανάσης Παναγόπουλος, τόνισε τη μεγάλη αυτή διαφορά της Αιγιάλειας, σε σχέση με άλλους δήμους της χώρας.

Παραίτηση Θ. Μεντζελόπουλου

Εν τω μεταξύ επιστολή παραίτησης κατέθεσε την Παρασκευή το μεσημέρι προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Μπούνια, ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Μεντζελόπουλος, καταγγέλλοντας επίθεση εις βάρος του από τον αντιδήμαρχο Ανάπτυξης και Κοινωνικής Πρόνοιας Βασίλη Χριστόπουλο.

Στην επιστολή του ο κ. Μεντζελόπουλος, αναφέρεται σε ένα περιστατικό που συνέβη μετά τη λήξη της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου της 17ης Ιανουαρίου κατά την έξοδό του από το Πολιτιστικό, όπου διαπληκτίστηκε, και όχι μόνο, με τον Βασίλη Χριστόπουλο, με τον οποίο όπως φαίνεται είχαν ανοιχτούς λογαριασμούς. Μάλιστα προανάγγειλε ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη για το περιστατικό.

Τη θέση του Θανάση Μεντζελόπουλου, αναμένεται να καταλάβει στο ΔΣ Αιγιάλειας ο πρώτος επιλαχών Γιώργος Γκίκας, ο οποίος ενημερώθηκε χθες με επίσημη κλήτευση.

Το τακτικό δημοτικό συμβούλιο, το απόγευμα της Τετάρτης (18:30) στο Πολιτιστικό, ξεχωρίζει και για έναν άλλο λόγο, αφού εκεί θα βρεθούν μέλη της Ανεξάρτητης Κίνησης Ανατολικής Αιγιάλειας, τα οποία θα ζητήσουν να συζητηθεί στα προ ημερησίας διατάξεως θέματα, το αίτημα που έστειλαν στον υπουργό Εσωτερικών, για τη ίδρυση δήμου Ανατολικής Αιγιάλειας, καλώντας τους συμβούλους να πάρουν θέση επ’ αυτού.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr