background img
banner
banner

Υποψήφιοι δήμαρχοι Αιγιαλείας

*Δίπλα – δίπλα στάθηκαν το πρωί της Δευτέρας 25 Μαρτίου 2019, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Αιγιάλειας, πρώτα στην Φανερωμένη και αργότερα στο Ηρώο, για την κατάθεση στεφάνων. Πρώτος μπήκε στην εκκλησία ο Χρήστος Γούτος, ακολούθησε η Βάσω Ψυχράμη και τελευταίος, μπαίνοντας ανάμεσά τους, ο Δημήτρης Καλογερόπουλος.

*Φάνηκε από νωρίς πως οι τρεις θα γίνουν “μαγνήτες” για υποψήφιους συμβούλους, γιατί κατάφεραν να δημιουργήσουν   τις προϋποθέσεις που μπορεί να τους οδηγήσουν στο δημαρχιακό θώκο της Αιγιάλειας.

*Ο Γούτος κατάφερε να ενώσει παρατάξεις και πρόσωπα, δημιουργώντας ένα νέο συνδυασμό με παλιά και νέα στελέχη, κυρίως όμως κατάφερε με την επιμονή του, ιδιαίτερο στοιχείο του χαρακτήρα του, να ενώσει στη δύση της πολιτικής τους καριέρας, δύο πρώην δημάρχους.

*Τον Καραφωτιά και τον Θεοδωρακόπουλο, που είδαν στον Χρήστο, το πρόσωπο εκείνο που θα κρατήσει “ζωντανό” το όνομά τους, στα δημοτικά πράγματα. (Ο γιος του Αποστόλη, Μίλτος, είναι υποψήφιος με τον Γούτο και ο γιος του Στάθη, Άκης, είναι στον στενό πυρήνα των συνεργατών του υποψηφίου δημάρχου).

*Η Βάσω Ψυχράμη, με τη σειρά της, επιχείρησε το αδιανόητο για πολλούς, όχι όμως για την ίδια. Με την υποψηφιότητά της για τη δημαρχία, άλλαξε άρδην τις ισορροπίες στη δημοτική πολιτική σκηνή, γιατί πρώτη φορά στα χρονικά της Αιγιάλειας, γυναίκα διεκδικεί με προοπτική νίκης τον δήμο.

* Έχοντας περάσει   τον κάβο της ανεύρεσης νέων στελεχών, δυναμώνει καθημερινά και προετοιμάζεται για την πανηγυρική πρώτη εκλογική συγκέντρωση της “Ποιοτικής Αιγιάλειας”, στις 6 Απριλίου στο Πολιτιστικό.

*Αφήσαμε τον Δημήτρη Καλογερόπουλο για το τέλος, γιατί στον έμπειρο αυτοδιοικητικό παράγοντα, αρέσει να κάνει την εμφάνισή του τελευταίος.

*Ο υποψήφιος δήμαρχος, επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο, με πλήρως ανανεωμένο συνδυασμό σε σχέση με τις δημοτικές εκλογές του 2010 και ελπίζει ότι αυτή τη φορά οι Αιγιώτες κυρίως, θα καταλάβουν πως έχει πολλά να προσφέρει στην ανάπτυξη του τόπου.
Φάνηκε πως είχε δουλέψει αθόρυβα το ψηφοδέλτιό του, που είναι πλήρες και θα κάνει την πρώτη συγκέντρωση, τελευταίος!


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΠΟΨΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr