background img
banner
banner

Ο Παναγιώτης Πλάτανος με την Βασιλική Ψυχράμη

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ, Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ “ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ”

“Αγαπητές φίλες και φίλοι,
Η ενασχόληση  μου με τα κοινά έχει ξεκινήσει πριν από αρκετά χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και σε διάφορους φορείς και συλλόγους σε τοπικό επίπεδο.
Αποδεχόμενος την τιμητική πρόταση της Βασιλικής Ψυχράμη, αποφάσισα να  κατέλθω  ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος αναγνωρίζοντας στο πρόσωπό της μία έμπειρη αυτοδιοικητικό, έναν άνθρωπο ευθύ, έντιμο και εργατικό, με υπομονή και επιμονή, προσηλωμένη στους στόχους που θέτει κάθε φορά.
Άλλωστε αυτό αποδεικνύεται από το αποτέλεσμα που έχει φέρει σε όλες τις θέσεις ευθύνης που έχει αναλάβει τα τελευταία εννέα χρόνια και από το πλούσιο έργο της.
Η δε συνεργασία μας από το 2014 έως σήμερα στην Δ.Ε.Π.,  (Δημοτική  Επιτροπή Παιδείας) στην οποία προέδρευε η κυρία Ψυχράμη,  μου δίδαξε ότι, όταν έχεις όραμα, όρεξη για δουλειά και διάθεση να προσφέρεις, κάνεις ό,τι είναι δυνατόν για να το πετύχεις.
Το αποτέλεσμα είναι η καλύτερη απόδειξη .(δημιουργία Κ.Δ.ΑΠ., ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, καθώς και άλλα έργα όπως η επικείμενη ανάπλαση της πλατείας Αγίας Λαύρας, της Τρίγωνης πλατείας  κ.α.)

Φίλες και φίλοι,
Ζούμε σ έναν ευλογημένο τόπο που θα ζήλευαν πολλοί.
Ο δήμος μας έχει τεράστιες δυνατότητες. Πρέπει να πάρουμε όμως την τύχη στα χέρια μας και,  μακριά από μικροπολιτικά συμφέροντα, απαρχαιωμένες αντιλήψεις και δοκιμασμένες συνταγές, να πάμε την γειτονιά μας, το χωριό μας, την πόλη μας, τον δήμο μας  από την εγκατάλειψη, εκεί που του αξίζει, στην ανάπτυξη. 
Το οφείλουμε στα παιδιά μας που γεννήθηκαν και μεγαλώνουν εδώ,  και στους δημότες όλης της Αιγιάλειας.
Ξεχνάμε την απραξία, την στασιμότητα  του χτες και τους εκφραστές του παλιού  και κάνουμε  μια νέα αρχή με νέους ανθρώπους !!
Όλοι μαζί λοιπόν για την  ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ.”

Σύντομο βιογραφικό:
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κούμαρη Αιγίου, είναι απόφοιτος γενικού λυκείου, παντρεμένος από το 2002 με τη Γεωργία Καραγκούνια και έχει τρία παιδιά 15, 6 και 2 ετών αντίστοιχα.
Είναι αγρότης και μέλος του Δ.Σ της Π.Ε.Σ. Α.Ε.Σ. Α.Ε.
Είναι πρόεδρος του Α/Σ Κούμαρη.
Είναι μέλος της Δ.Ε.Π. (Δημοτική Επιτροπή Παιδείας)
Είναι μέλος της Ε.Δ.Π. (Επιτροπή
Διαχείρισης Προγραμμάτων) CLLD LEADER  της ΑΧΑΪΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε.

Με τιμή
ΠΛΑΤΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Αγρότης
Μέλος Δ.Σ. της ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΓΡ. ΣΥΝ. ΚΟΥΜΑΡΗ
Μέλος της Δ.Ε.Π. (Δημοτική Επιτροπή Παιδείας)


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr