background img
banner
banner

ΨΥΧΡΑΜΗ: «Μπορούμε να πάμε την Αιγιάλεια ψηλά»

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΚΑΡΤΣΙΛΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Κοντά στους δημότες του Δήμου Αιγιαλείας βρίσκεται καθημερινά η υποψήφια Δήμαρχος Βασιλική Ψυχράμη, που πλέον μπορεί να τους δέχεται στο εκλογικό Γραφείο της «Ποιοτικής Αιγιάλειας», το οποίο άνοιξε και λειτουργεί επί της οδού Μητροπόλεως 38, απέναντι από τον Μητροπολιτικό Ναό Φανερωμένης Αιγίου. Μάλιστα, το Γραφείο φιλοξένησε την πρώτη ευρεία συνάντηση στελεχών της δημοτικής παράταξης, η οποία κινείται δυναμικά προς τις εκλογές του προσεχούς Μαΐου.

Η έδρα της «Ποιοτικής Αιγιάλειας», που μελλοντικά θα είναι το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού, θα παραμένει ανοιχτή και θα δέχεται τους πολίτες στον φιλόξενο χώρο της, με την υποψήφια δήμαρχο να επιθυμεί την παρουσία τους, προκειμένου να της εκθέσουν σκέψεις, προβληματισμούς, απόψεις και προτάσεις για τον Δήμο μας.

Το πρωί του Σαββάτου, σε κλίμα αισιοδοξίας, πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Γραφείου, συνάντηση των στελεχών της δημοτικής παράταξης. Συζητήθηκαν οργανωτικά ζητήματα και θέματα προγραμματικών θέσεων. Όλοι οι υποψήφιοι δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από το γεγονός ότι καθημερινά εισπράττουν την αγάπη του κόσμου και την υποστήριξη στο “ νέο που γεννιέται”, το οποίο εκφράζεται για τον Δήμο Αιγιαλείας, από την «Ποιοτική Αιγιάλεια» της Βασιλικής Ψυχράμη.

Παπαγεωργίου: “Εμπιστεύομαι το όραμα της Ψυχράμη”

“Φίλες και φίλοι της Αιγιάλειας,

Με αφετηρία τη Δημοτική Ενότητα Διακοπτού, αποφάσισα να συμπορευτώ και εγώ με το συνδυασμό της Βασιλικής Ψυχράμη, εμπιστευόμενη το όραμα της για μια Αιγιάλεια που συνθέτει απόψεις και ιδέες, συνεργάζεται με τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου μας και στοχεύει σε μια ενιαία και ισχυρή Αιγιάλεια. Ζώντας στο Διακοπτό διεκδικώ και εγώ μια διαφορετική καθημερινότητα, όπου τα αυτονόητα θα υλοποιούνται από ένα δήμο που θα έχει οργάνωση ,μεθοδικότητα  και θα επιλύει τα καθημερινά προβλήματα.

 Όνειρό μου η περαιτέρω ανάδειξη του Οδοντωτού που έχει ανέβει στην τρίτη θέση των 80 διασημότερων τουριστικών τρένων του κόσμου και πολλές άλλες δράσεις που θα επεξεργαστούν από τις ομάδες εργασίας του συνδυασμού μας και θα καταγραφούν στο πρόγραμμα μας.

Εύχομαι οι εκλογές αυτές να αναδείξουν άξιους ανθρώπους που αγαπούν την Αιγιάλεια και είναι αποφασισμένοι για μια τετραετία προσφοράς και αποτελεσματικότητας.”

Βιογραφικό: Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Διακοπτό. Είμαι παντρεμένη και έχω ένα γιό. Σπούδασα λογιστικά και εργάστηκα στα λογιστήρια ναυτιλιακών και τεχνικών εταιρειών. Στη συνέχεια εργάστηκα για 25 συνεχή έτη ως στέλεχος τεκμηρίωσης και ανάπτυξης στην Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), που είναι ο κύριος φορέας υποστήριξης των αναγκών της Τ.Α. Συμμετείχα στα μεγάλα προγράμματα εναρμόνισης της Τ.Α. με το Ευρωπαϊκό γίγνεσθαι και ταξίδεψα σε πολλά κράτη αποκτώντας εμπειρία και γνώσεις στην Αυτοδιοίκηση. Από το 2011 ασχολούμαι με το δήμο, με έμφαση στον πολιτισμό και την ανάδειξη της Αιγιάλειας σε ισχυρό τουριστικό προορισμό όλο το χρόνο.

Σκαρτσίλας: “Έρχεται να ανατρέψει το στείρο παρελθόν και παρόν”

«Επενδύοντας» στους νέους, τις ιδέες που πρεσβεύουν και την διάθεσή τους να εργαστούν με όρεξη και ανιδιοτέλεια για το καλό του Δήμου μας, η δημοτική παράταξη «Ποιοτική Αιγιάλεια» της υποψήφιας Δημάρχου Αιγιαλείας Βασιλικής Ψυχράμη, ενέταξε στις τάξεις της τον Λεωνίδα Σκαρτσίλα. Με εργατικότητα και έντονη διάθεση συνεργασίας, που πηγάζει και από την ενασχόλησή του με τον αθλητισμό, ο Λεωνίδας Σκαρτσίλας κατέρχεται ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για τον Δήμο Αιγιαλείας, συστρατευόμενος με πρόσωπα που επιχειρούν να φέρουν διαφορετικό… άνεμο αισιοδοξίας στον τόπο.

Ο Λεωνίδας Σκαρτσίλας γεννήθηκε το 1987 και κατοικεί στο Αίγιο μαζί με την οικογένειά του. Έχει πτυχίο Βοηθού Νοσηλευτή, είναι μέλος του ΠΣΑΠ (Πανελλήνιο Σώμα Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών). Έχει ταυτίσει το όνομά του με τον Αθλητισμό, φορώντας επί σειρά ετών την φανέλα του ένδοξου Παναιγιαλείου, στον οποίο αγωνίζεται και σήμερα. Είναι ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Σε δήλωσή του, σχετικά με την υποψηφιότητά του, αναφέρει: «Ανέκαθεν με απασχολούσαν τα προβλήματα του τόπου μου. Πιστεύω πως η φωνή των νέων ανθρώπων πρέπει να ακούγεται στα κέντρα λήψης αποφάσεων και εν προκειμένω στο Δημοτικό Συμβούλιο. Δεν θα μπορούσα λοιπόν να μην είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό που αντιπροσωπεύει το «νέο», την «Ποιοτική Αιγιάλεια», που είμαι βέβαιος ότι έρχεται να ανατρέψει το στείρο παρελθόν και παρόν και να δώσει αναπτυξιακή ώθηση στο μέλλον. Το πιο κατάλληλο πρόσωπο στο να ηγηθεί μίας τέτοιας προσπάθειας, είναι η υποψήφια Δήμαρχος Αιγιαλείας Βασιλική Ψυχράμη και είμαι έτοιμος να εργαστώ δίπλα της για την Αιγιάλεια που τόσο αγαπάμε».

sdr

Δημητρακόπουλος: “Στηρίζω την Ψυχράμη για το ήθος της”

Φίλες και Φίλοι,
Είμαι αγρότης και ζω μόνιμα στη Ζήρια Αιγιαλείας. Γνωρίζοντας αφενός τις ανάγκες που έχει ο κλάδος της αγροτικής παραγωγής αλλά και τις ανάγκες που αντιμετωπίζει ο τόπος μας γενικότερα σε επίπεδο υποδομών, διακυβέρνησης και ανάπτυξης, επιλέγω να συνταχθώ με την υποψήφια Δήμαρχο Βασιλική Ψυχράμη. Την στηρίζω για το ήθος της, την εργατικότητα που έχει επιδείξει τόσα χρόνια και για το όραμά της για μια «Ποιοτική Αιγιάλεια» με σκοπό την ανάδειξη της φυσικής και πολιτισμικής κληρονομιάς του τόπου μας και την ουσιαστική παρέμβαση σε καθημερινά προβλήματα.

Με εκτίμηση, Δημητρακόπουλος Παναγιώτης


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr